Tragedija pajūryje: užsiliepsnojus rūbams sudegė žmogus

Pasak Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos operacijų vadovo, pirmadienį, 9.44 val., gautas pranešimas apie pajūrio kopomis, ties Kukuliškėmis, netoli karo meto įrenginių, užsidegė žmogaus rūbai.

Pranešęs apie tai poilsiautojas teigė matantis liepsnos apimtą, kopomis bėgiojantį žmogų.

Į įvykio vietą atskubėjo ugniagesiai, bet padėti vyrui nebegalėjo. Jo kūnas buvo smarkiai apdegęs, žmogus mirė ten pat pajūryje.

Kol kas žinių apie mirusiojo asmenybę nėra. Nežinia ir kodėl taip staiga suliepsnojo jo drabužiai. Galbūt jis vilkėjo sintetiniais, greitai užsidegančiais rūbais.

Pajūrio regioninio parko vadovas Darius Nicius, sužinojęs apie nelaimę, skubėjo prie pakrantės artilerijos baterijos „Memel-Nord“, kurioje veikia muziejus.

Tačiau ten dirbantis parko darbuotojas nieko apie nelaimę nežinojo.

„Mūsiškiai visi sveiki. Ant pasieniečių ekspozicijos pastato viršutinio bloko radome apdegusią žolę, dalį diržo. gali būti, kad žmogus čia miegojo. Bet tai tik mano spėlionės. Kitose vietose jokio degimo pėdsako nesimato“, – jau ramiu balsu patikino D.Nicius.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė patvirtino, kad mirusiojo asmenybė dar nenustatyta, pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Tyrimą veikiausiai perims Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Žmogus padegtas?

Žmogus padegtas? portretas
Gal jaunimas benamį padege juk dbr vaikai tevu išlepinti, tokių nesveikų pramogų, o rubai savaime neužsiliepsnoja...

Anonimas

Anonimas portretas
Kalanta -2.

as

as portretas
taip Daiva vis paiso nes as ejau su ja aiskintis irgi apie irasus pries12 metu o ji vis dar paiso nesamones
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių