Išvyko dirbti į Jungtinę Karalystę ir dingo: mama jau kuris laikas nebegali susisiekti

  • Teksto dydis:

Į Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus kreipėsi moteris, kuri jau kuris laikas negali susisiekti su savo sūnumi Edvinu Balniumi, praneša policija.

Turimais duomenimis, 41 metų vyras yra išvykęs dirbti į Jungtinę Karalystę.

Asmenis, žinančius apie vyro buvimo vietą ar jį mačiusius, prašoma skubiai informuoti Alytaus policijos Veiklos skyriaus vyresnįjį tyrėją Mindaugą Zenkevičių telefonu +370 700 65715, mob. +370 601 19657, el. paštu mindaugas.zenkevicius@policija.lt arba skubios pagalbos tarnybų telefonu – 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipēdietē

Klaipēdietē portretas
Gaila mamos,kuri gyvena nežinioje dēl savo sūnaus.Didelē tikimybē kad žmogus gali būti mires.Ten toj užsienio šali,gali būti kad buvo siūlomas apgaulingas darbas,bet vykdamas žmogus galbūt nežinojio.Galbūt nuvyko prisistatē kur turējo dirbti,o ten galbūt to tikro darbo ir nebuvo.Atēmē dokumentus,atlupo ,kad pagazdint iki samonēs netekimo galbūt.Kai atsigavo liepē galbūt vagiliauti,arba kvaišalus gatvēj prekiauti ,nesutiko ten užsieni,pilna tikimybē,kad visai nugalabijo,kad niekam nepasiskūstu.Tai gali būti mūsu tēvynainių verbavimo darbo ir afiorios schema ,daug ten tokiu apgaulingu darbu toj šali ,vienus išaiškina ,kitus ne.Stiprybēs to sūnaus mamai gyvenant nežinioj.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių