Tragiška avarija kelyje Šiauliai-Kelmė: susidūrus dviem vilkikams abu vairuotojai žuvo

  • Teksto dydis:

Penktadienio popietę – kelyje Šiauliai-Kelmė įvyko tragiška avarija: susidūrus dviem vilkikams žuvo abu vairuotojai.

Vilkiką „Renault Premium“ iš Radviliškio rajono įmonės vairavo 1988 metais, gimęs vairuotojas. O vilkiką „Iveco“ – vyras gimęs 1952-aisiais.

Abu vairuotojai po susidūrimo buvo be sąmonės. Jie skubiai perduoti medikams ir išvežti į ligoninę. Deja, ten abiems konstatuotos mirtys.

Iš avarijos vietos liudininkai dalijosi vaizdais socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje „Pagalba vairuotojams Šiauliuose“.

Nuotraukose buvo matyti du sulamdyti vilkikai. Vienas jų per atitvarus nuskriejęs nuo kelio. Važiuojamojoje kelio dalyje pažirę duženos ir krovinių liekanos.

Tarnybos vadavo viduje buvusius žmones.

Pasak Šiaulių apskrities pareigūnų, eismo nelaimė įvyko kelyje Šiauliai-Kelmė, apie 10 km netoli Kelmės, spalio 29 dienos popietę.

Avarijos vietoje uždarytas eismas.


Šiame straipsnyje: Šiauliai-Kelmėavarijaavarija LTvilkikai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Zilvinas ciumas

Zilvinas ciumas portretas
Renault vairuotojas nekaltas vaziavo namo o senelis su iveco nusprende aplenkt masina bet tiek daug patirties ir neapskaiciavo Renault pande isvengti smugio sukdamas I lauka bet uztvara buvo per stipri tad zuvo del asilo skubejimo

Aš portretas
Užuojauta vairuotojų šeimoms. Labai gaila žuvusių žmonių. Galėjo būti sveikatos problemų, jų darbe labai daug streso, įtampos, pervargimo.

Sprogo

Sprogo portretas
pigi kinietiska ir dar restauruota padanga,ar tiesog pamaisiusi lengvike paspruko nekliudyta?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių