Pakruojo rajone BMW pervažiavo kojas ratą keitusiam vyrui

  • Teksto dydis:

Pakruojo rajone automobilis pervažiavo ratą keitusio vyro kojas, ketvirtadienį pranešė Šiaulių apskrities policija.

Nelaimė įvyko pirmadienio rytą apie 5.50 val. 52 metų vyro, keičiančio žmonos automobilio ratą, nepastebėjo pro šalį važiavęs BMW automobilio vairuotojas.

Nukentėjusio žmona pasakojo, kad savo „Ford Mondeo“ automobilį tą rytą vairavo ji, o kai nuleido padangą, į pagalbą atvyko sutuoktinis. Šalikelėje stovėjusiam „Ford Mondeo“ jis keitė priekinį vairuotojo pusės ratą, o žmona laukė šalia. Netrukus moteris pastebėjo nuo Pakruojo pusės atvažiuojantį automobilį, kuris artėdamas nesirikiavo į priešpriešinio eismo juostą, kad saugiai apvažiuotų kliūtį – automobilį ir prie jo atsitūpusį vyrą.

Supratusi, kad situacija tapo pavojinga, moteris prišoko prie vyro, sugriebė jį už striukės ir traukė kuo arčiau šalikelėje stovėjusio savo automobilio. Pravažiuojantis BMW vyro nenubloškė, tačiau pervažiavo ant važiuojamosios dalies buvusias jo kojas.

42 metų BMW vairuotojas sakė nepastebėjęs ant kelio buvusio žmogaus, nors šalikelėje stovintį automobilį su žybsinčiomis avarinėmis šviesomis matė. Vairuotojas tikino, kad kaip tik tuo metu priešpriešine eismo juosta važiavo sunkvežimis, todėl, apakintas jo šviesų, tik paskutinę sekundę pastebėjo kažką gulint ant kelio ir pajuto tai pervažiavęs. Vairuotojas nedelsdamas sustojo, o išlipęs iš savo transporto priemonės suprato sužalojęs žmogų.

Medikai nukentėjusiajam konstatavo vienos kojos čiurnos ir kitos kojos pėdos atvirus kaulų lūžius, vyras išvežtas į ligoninę. Kartu buvusi žmona sužalojimų išvengė. Visi įvykio dalyviai buvo blaivūs.

Nukentėjęs vyras, policijos duomenimis, tamsiu paros metu nevilkėjo nei liemenės, nei kitokių šviesą atspindinčių elementų.

Policija įspėja nepamiršti šviesą atspindinčių elementų, kurie padeda įžiūrėti žmogų tamsiame kelyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pil.

Pil. portretas
Baisu,nu ir idiotas už vairo.Tokiam turi būti atimta teisė vairuoti ,jeigu nemato kas dedasi kelyje.Kas dedasi Lietuvoje ,nesuprantu ......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių