Aiškėja detalių apie gėlių kioską taranavusį BMW: avariją sukėlė per tiesioginę transliaciją

  • Teksto dydis:

Į Šiaulius atvažiavęs 30-metis Kelmės rajono gyventojas nutarė pasipuikuoti savo BMW bei savo vairavimo įgūdžiais ir visa tai pademonstruoti per tiesioginę transliaciją. Vyras sukėlė avariją, per kurią nukentėjo žmogus.

Kaip skelbia Šiaulių apskrities policija, vairuotojas pripažino, kad Architektų gatve jis važiavo 100 kilometrų per valandą greičiu, nors maksimalus leistinas greitis – 50 kilometrų per valandą.

Vienu metu ir vairuodamas, ir pats save stebėdamas mobiliojo telefono ekrane, vyras, rikiuodamasis iš antros eismo juostos į pirmąją, nebesuvaldė automobilio, trenkėsi į važiuojamosios dalies bortelį, užšoko ant žaliosios vejos ir pasiekė tolokai nuo gatvės esančią automobilių stovėjimo aikštelę.

Buvo kovo 8-oji, tad aikštelėje stovėjo prekybininkai su gėlėmis. Viena jų, prieš atlekiant automobiliui, nuėjo į šalia prekyvietės stovintį mikroautobusą padėti pinigų. Ir galbūt tai buvo jos išsigelbėjimas, nes, kai jau norėjo lipti lauk, pamatė tiesiai į juos atskriejančią transporto priemonę.

Mergina net nebespėjo įspėti prekyvietėje stovėjusio kolegos, kad šis pasitrauktų į šoną. Nuo BMW smūgio vyras nugriuvo ant žemės. Kliudęs čia prekybininkų stovėjusį automobilį, BMW nulėkė toliau ir, padaręs salto, sustojo pievoje.

Vairuotojas nenukentėjo, tačiau gėlėmis prekiavusiam 28 metų vyrui medikai konstatavo kojos lūžį, jis atsidūrė ligoninėje. Be to, nuo BMW skrydžio nukentėjo dar ir keturi kelio ženklai.

Vairuotojui dėl kelių transporto eismo saugumo taisyklių pažeidimo, dėl kurio įvyko eismo įvykis ir buvo nesunkiai sutrikdyta kito žmogaus sveikata, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Baudžiamasis kodeksas už tai numato baudą arba areštą, arba laisvės atėmimą iki dvejų metų.

Vairuotojas buvo blaivus.


Šiame straipsnyje: BMWavarijaavarija LTtiesioginė transliacijaŠiauliaigėlių kioskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ką gi

Ką gi portretas
sulaužyti kojos kaulai ir vaikščiojimas mėnesį su ramentais- "nesunkus sveikatos sutrikdymas". Kažin kiek būtų nubaustas žmogus atkeršijęs tam gaideliui ir sulaužęs vieną koją.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių