Alytaus apskrityje – policininkų reidas: net trijuose automobiliuose rasta narkotikų

  • Teksto dydis:

Alytaus policija pranešė apie tris įvykius, kai patikrinimui sustabdytuose automobiliuose buvo rasta narkotikų.

Pirmi narkotikus turėję sustabdyti rugpjūčio 5 d. apie 15.25 val. Varėnos rajone, Kukiškių kaime. Patikrinimui sustabdžius automobilį „Subaru Legacy“, pas 32 metų vairuotoją ir 30 metų keleivį rasta, įtariama, augalinės kilmės narkotinės medžiagos.

Tą pačią dieną, vos po 10 minučių, tame pačiame kaime patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Mazda 323“. Pas 20 metų keleivę irgi rasta, įtariama, augalinės kilmės narkotikų.

Galiausiai, apie 18.40 val. toje pačioje vietoje patikrinimui buvo sustabdytas automobilis „Volvo V70“. Pas 35 metų vairuotoją rasta, įtariama, augalinės kilmės narkotikų.

Visi įvykiai tiriami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

narka

narka portretas
Iš manęs irgi atimė, neatidavė ir dar bauda surašė, norėjau eit pabėgėlių tramdyt, sako teistas... Reikėjo gert, tai gal būtų buvus kokia ateitis, o dabar lašišas gaudyt norgei..

Apie pernava

Apie pernava portretas
Mane viena karta pasodino uz 500 gramu zoles, o policijai atemus mano zole ji dingo is policijos ir niekas nezinomkas is ju pasieme. Cia atsitiko dar Pernavui vadovaujant . Galvojama, kad cia jo pagalba tai buvo perparduota policininku.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių