Nepasimoko: girtas vairuotojas bėgo nuo pareigūnų, kol apsivertė

  • Teksto dydis:

Sakoma, kad girtam velnias ir pagalvę pakiša. Panašiai, be traumų ir sužalojimų girtą vairuotoją policijos pareigūnai ištempė iš kelis kartus apsivertusio „Volkswagen Golf “ automobilio, praneša LNK.

Pareigūnai neblaivų vairuotoją gaudė Pakruojo rajone. Vairuotojas nereagavo į pareigūnų raginimus sustoti ir dar stipriau spaudė greičio pedalą važiuodamas vieškeliu. 

„Važiavo lauko keliukais, pareigūnams teko vytis nemažai kilometrų, nes negalėjo rizikuoti“, – teigė Šiaulių apskrities policijos atstovas Artūras Šliavas.

Dažniausiai tokios gaudynės baigiasi griovyje, tačiau šiam vairuotojui nereikėjo net griovio. Automobilio jis nesuvaldė išvažiavęs į asfaltuotą kelią ir mašina vertėsi net kelis kartus.

„Kai jau pravažiavo Linkuvos miestelį, bėglio mašina pasuko link Pakruojo. Užvažiavęs ant kelkraščio vairuotojas automobilio nesuvaldė“, – pasakojo A. Šliavas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Iš sustojusio automobilio vairuotojai ištraukė 23-ejų metų vyriškį. Jam nustatytas daugiau nei 2 prom. girtumas.

Jis neturi teisės vairuoti, yra net aštuonis kartus teistas ir daugiau nei 30 kartų yra baustas administracine tvarka.

Vairuotojas policijos pareigūnams gerai žinomas ir yra ne kartą teistas. Dažniausiai vyriškis prisižaidžia apsvaigęs nuo alkoholio.

„Jis neturi teisės vairuoti, yra net aštuonis kartus teistas ir daugiau nei 30 kartų yra baustas administracine tvarka“, – gausų jauno vyro nusikaltimų sąrašą vardijo A. Šliavas.

Vaizdo įraše, nufilmuotame iš pareigūnų automobilio, matyti ir dar vienas asmuo – tai pilietiškai nusiteikęs Pakruojo rajono gyventojas, kuris iššokęs iš savo automobilio atskubėjo pareigūnams į pagalbą.


Šiame straipsnyje: LNK turinysavarija LTgirtas vairuotojasvairuotojas be teisiųapsivertė ant stogo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tadai,

Tadai, portretas
kai toks vejamas nuskins tavo artimaji,nelinkiu,ginkdie - savo "nuomone" pakeisi i maniske!

Joo

Joo portretas
Policija besivydama patiria orgazmą.

tadas to O tai

tadas to O tai portretas
tu uz ta begli bukesnis.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių