Girti vyrai Raseiniuose išsikvietė pareigūnus, grasino jiems ginklu: prireikė „Aro“

Raseinių rajone neblaivių vyrų tramdymui prireikė antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnų.

Sekmadienio vakarą, 21.34 val. Bendrasis pagalbos centras gavo vyriškio pranešimą, kad Raseinių rajone, Maskvitų kaime, namuose, jis ketina nusižudyti ir turi tam priemonių.

Kaip skelbia Policijos departamentas, Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnams nuvykus į įvykio vietą, vyriškis, pro gyvenamojo namo virtuvės langą nukreipdamas šaunamąjį ginklą, grasino policijos pareigūnams.

Atvykus Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ pareigūnams ir patekus į namą, sulaikytas 42 metų vyras, kuriam nustatytas 2,93 prom. girtumas ir 47 metų vyras, šiam nustatytas 2,65 prom. girtumas. Abu uždaryti į areštinę.

Per įvykio vietos apžiūrą rasti ir paimti du pneumatiniai šaunamieji ginklai, optinis taikiklis.

Per sulaikymą niekas nebuvo sužalotas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Tas, kas panaudodamas psichinę prievartą reikalavo iš valstybės tarnautojo ar viešojo administravimo funkcijas atliekančio asmens atlikti veiksmus ar nuo jų susilaikyti kaltininko ar kitų asmenų naudai, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.


Šiame straipsnyje: Raseinių rajonasArasginklasgrasinimaspareigūnaipagalbos tel

NAUJAUSI KOMENTARAI

ogi

ogi portretas
ko nort is prasigerusios saikos kgb palykimo liekanu dar nuo zolytes apkvaitusiu ???===
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių