Girto lietuvio šou „Ryanair“ lėktuve: agresyviai plūdo keleivius ir smogė savo tėčiui

  • Teksto dydis:

Praėjusį šeštadienį „Ryanair“ lėktuve siautėjo neblaivus lietuvis. Jį sutramdyti prireikė septynių žmonių.

Nors užsienio žiniasklaidoje dailystar.co.uk. rašoma, kad rugpjūčio 13 dieną orlaivis, kuriuo vyko tautietis, skrido iš Londono į Kauną, portalo kauno.diena.lt žurnalistams pavyko išsiaiškinti, kad nurodyta ne ta krytis – lėktuvas skrido į Vilnių.

Įpusėjus skrydžiui neblaivus lietuvis įsiuto, kai įgulos darbuotojai paprašė jo nustoti vartoti alkoholį, kurį jis atsinešė. Vyras šaukė ant kito keleivio, skridusio su mažamečiu vaiku.

„Aš tau s*****u galvą. Kur tu gyveni, n****i?“ – rėkė agresyviai nusiteikęs tautietis.

„Jis trenkė kumščiu savo paties tėčiui, kuris bandė jį nuraminti“, – pasakojo vienas įvykio liudininkas.

Aš tau s*****u galvą. Kur tu gyveni, n****i?

Neblaivus, vos ant kojų beišsilaikantis vyras, savo šou tęsė lėktuvo salono viduryje. Čia susidūrė su dviem įgulos nariais. Kai jie bandė lietuvį sulaikyti, šis pradėjo šaukti angliškai: man nesvarbu, kas tu esi, noriu, kad mane paleistum!

Lietuvį tramdė mažiausiai penki keleiviai ir du aviakompanijos įgulos nariai. Portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su pareigūnais, paaiškėjo, kad šeštadienį orlaivis Vilniuje nusileido 18.35 val. Lietuvis aplinkinius žmones ir pareigūnus plūdo necenzūriniais žodžiais, nesileido sulaikomas.

Į įvykio vietą atvyko ir medikai, kurie neblaivų tautietį norėjo nuvežti į Toksikologijos skyrių gydymo įstaigoje, tačiau jis nepanoro, todėl teko atsidurti areštinėje. Paaiškėjo, kad lėktuve siautėjo lietuvis, gimęs 1993 metais. Pasak pareigūnų, vyras buvo labai girtas – nesugebėjo įpūsti į alkotesterį, tad iš karto nebuvo įmanoma nustatyti jo neblaivumo.

Pirmą kartą lietuviui blaivumas buvo patikrintas tik 2.35 val. Tada jis įpūtė 1,63 prom., o antrą kartą – 5.07 val. – 1,43 prom. Jam surašytas administracinių nusižengimų protokolas dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo ir pareigūnų garbės bei orumo pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vacys

Vacys portretas
Eilinė lietuviška šiukšlė, kuri pripūtusi elgiasi kaip kiaulė.

Jei skaitete

Jei skaitete portretas
Išsinešė į lėktuvą. Kaip?

vienareikšmiai

vienareikšmiai portretas
alkotesteris - turėtų neįleisti girtų ir apsinarkošinių
VISI KOMENTARAI 58

Galerijos

Daugiau straipsnių