Girtų latvių linksmybės Pakruojo dvare: įsibrovę į vidų, gėrė alkoholį (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Policija Pakruojo dvaro karčiamoje sulaikė čia pernakvoti ir išgerti alkoholio sumaniusius latvius.

Jiems dėl vagystės pareikšti įtarimai, pranešė Šiaulių apskrities policija.

Paviešėti į Pakruojo dvarą atvykę ir dėl nesaikingo alkoholio kiekio atsipalaidavę du 33 ir 35 metų latviai viešnagę baigė Šiaulių apskrities policijos areštinėje. Savo poelgį jie vertino kaip papokštavimą.

Sekmadienio naktį suveikė Pakruojo dvaro karčiamos apsaugos sistema, signalizuojanti, jog kažkas įsibrovė į vidų.

Atsakinga darbuotoja telefonu iš namų prisijungė prie karčiamos vidų stebinčių vaizdo kamerų ir išvydo du prie baro stoviniuojančius ir alkoholiu besivaišinančius asmenis. Ši žinia buvo perduota Pakruojo rajono policijos komisariato pareigūnams, jie operatyviai atvyko į įvykio vietą.

Pareigūnus pasitiko iš karčiamos besišalinantys vyrai – vienas jų su buteliu alkoholio rankoje jau stovėjo lauke, kitas dar tik ropštėsi pro langą.

Abu buvo neblaivūs. Jie puolė aiškinti, kad nieko blogo nepadarė, tik ketino pasišildyti ir pasiimti savo mobiliuosius telefonus. Juos pamiršo išvakarėse čia lankydamiesi – paliko įkrauti ir pamiršo.

Vyrai prisistatė esantys Latvijos piliečiai. Į Pakruojo dvarą atvykę penktadienį, jie apsistojo dvaro viešbutyje, ketindami pasigrožėti šviesos žibintų festivalio reginiais. Turėjo planų viešnagę pratęsti, tačiau antrai dienai viešnagės prasitęsti nepavyko, nes visi viešbučio kambariai buvo užsakyti.

Kadangi latviai buvo neblaivūs, namo važiuoti negalėjo, tad nutarė nakvoti dvare. Jų automobilis neužsivedė, jame būti buvo šalta, tad vyrai, gurkšnodami alkoholį, vakarojo karčiamoje, kol ši užsidarė.

Šaltą naktį Latvijos piliečiai blaškėsi po dvaro teritoriją, ieškodami, kur prisiglausti, o kai nerado, grįžo prie karčiamos ir pastūmė jos langą. Langas atsivėrė, nes nebuvo užsklęstas. Turistai čia rado ne tik šilumą, bet ir barą su alkoholiu ir neatsispyrė pagundai jo paragauti. Dar pora butelių pričiupo su savimi.

Sulaikyti įsibrovėliai buvo nuvežti Į Šiaulių apskrities policijos areštinę, jiems dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vėliau vyrai gailėjosi dėl savo elgesio ir pažadėjo atlyginti karčiamos patirtus nuostolius. Tačiau, latvių manymu, kalti ne tik jie, bet ir patys šeimininkai, kurie paliko neužsklęstą langą ir taip patys sudarė sąlygas jiems patekti į vidų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Faktas

Faktas portretas
Jie ne latviai,bet nagli ruskiai,kurie save laiko išvadutojais

dru

dru portretas
Gal geriau padare negu butu susale

MOPSAS

MOPSAS portretas
Ruskiai cia ,zirga galva tikriausiai taip nesugalvotu
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių