Į Lietuvą neįleisti dar 53 neteisėti migrantai

  • Teksto dydis:

Lietuvos pasieniečiai prie sienos su Baltarusija per pastarąją parą apgręžė 53 neteisėtus migrantus, trečiadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Latvijos pasienyje antradienį fiksuota trylika bandymų neteisėtai kirsti sieną, o Lenkijos pasieniečiai pirmadienį apgręžė trylika migrantų.

Iš viso nuo praėjusių metų rugpjūčio 3 dienos, kai VSAT įgijo teisę apgręžti neteisėtus migrantus, jų iš Baltarusijos į Lietuvą neįleista daugiau nei 12 tūkst. Dalis užsieniečių į šalį patekti bandė ne vieną kartą.

Praėjusiais metais iš Baltarusijos į Lietuvą neteisėtai atvyko beveik 4,2 tūkst. migrantų.

Prieš metus kilusį migrantų iš Baltarusijos antplūdį Lietuva vadina Minsko režimo hibridine ataka.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O kaip yra su Palangoje siautėjančiom senom prostitutėm

O kaip yra su Palangoje siautėjančiom senom prostitutėm portretas
Įvažiuoja per oro uostą. Iš veidų telikę kibirai tešlos. Siautėja Autobusų stotyje. Kalba lietuviškai. Grįžo po 18 ar daugiau metų paparazitavimo užsieniuose. Iš ten išmetė. Nebereikalingos. Lietuvoje jos be pinigų ir išprotėjusios Ligotos ir apipuvusios niekam nereikalingos. Kuriam laikui jos randa prieglobstį pas vieną ar kitą policininką, kuriam duoda duoklę po Palangos pakrūmese atliktų paslaugų girtiems užsieniečiams. Tada policija leidžia joms kurį laiką uždarbiauti ir net nekontroliuoja jų siautėjimo rytais Autobusų stoties plote kur jos tik 10 val gali gauti nusipirkti alkoholio. Yra ir narkomanų įvairaus amžiaus. Ūgis iki 150 cm, amžius gali būti ir 60 metų, bet apsirengusios kaip nepilnametės, galvos jų labai didelės, kūnai menki. Yra išdžiūvusių narkomanių apie 2 m ūgio. Tos kaip kad narkomanė senutė grebl.auskaitė neretai turi po kelis idiotus išsigimusius vaikus, kuriems irgi tenka parūpinti narkotikų. O vasara į pabaigą. Pinigų nulis.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių