Pareigūnai išaiškino nužudymą Jurbarko rajone, įtariamasis suimtas

  • Teksto dydis:

Marijampolės policijos kriminalistai išaiškino gegužės pradžioje įvykdytą nužudymą Jurbarko rajone, įtariamasis suimtas trims mėnesiams.

Kaip ketvirtadienį pranešė Marijampolės policija, nužudytas vyras buvo laikomas dingusiu be žinios nuo gegužės 13 d. Vyras kurį laiką gyveno vienas sode, esančiame Jurbarko rajone, Greičių kaime.

Paprastai su juo telefonu susisiekdavo žmona, tačiau tądien su vyru susisiekti jai nepavyko, o nuvykus į sodo namelį, jo ten nerado. Buvo dingęs ir asmeniui priklausęs automobilis „Chrysler Grand Voyager“.

Įtarimų, kad dingęs vyras gali būti nužudytas, pareigūnams sukėlė tai, kad minėtas automobilis rastas Pagėgių savivaldybės Lumpėnų kaime, o juo važinėjo kitas asmuo, į minimą kaimą atvykęs aiškintis santykių.

Į kilusį konfliktą buvo iškviesti Tauragės policijos pareigūnai, kurie ir rado ieškomą automobilį, tačiau įtariamasis buvo pasišalinęs.

Marijampolės policijos kriminalistai, padedami Jurbarko kolegų ir Kauno policijos bei pasieniečių kinologų sekė vyro pėdomis ir netrukus sulaikė įtariamąjį.

Pasak pranešimo, asmuo gerai žinomas policijai, anksčiau teistas už išžaginimą ir atlikęs bausmę įkalinimo įstaigoje. Prie vyro sulaikymo daug prisidėjo ir Jurbarko gyventojai bei viešoji įstaiga „K9 paieška“.

Tyrimą kontroliuoja Kauno apygardos prokuratūra, įtariamasis suimtas trims mėnesiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių