Kriminalistams įkliuvo kokaino kontrabandininkas: narkotikų vertė – 100 tūkst. eurų

Marijampolėje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotikų kontrabandos bei disponavimo labai dideliu kiekiu narkotinėmis medžiagomis.

Sausio 23 d. Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai Lietuvos–Lenkijos pasienyje sulaikė labai didelio kiekio kokaino kontrabandą į Lietuvos Respubliką, praneša Marijampolės apskrities policija.

Kontrabanda buvo gabenama lengvuoju automobiliu „Opel Insignia“. Vairuotojas turėjo puikų savo kelionės alibi. Pasak vairuotojo, jis iš Prancūzijos į Lietuvą grįžta iš darbų statybose.

Nors automobilio vairuotojas tikėjosi, kad jo alibi puikiai patvirtins jo automobilio bagažas – pilna statybose naudojamų įrankių ir įrangos komplektacija, tačiau kriminalistai turėjo išankstinės informacijos, kad šis vyriškis į Lietuvą gabena labai didelį kiekį kokaino.

Policijos nuotr.

Detalios automobilio patikros metu buvo aptikta negamyklinė ertmė, kurioje rasta ir paima 1 kilogramas narkotinės medžiagos – kokaino, kurio kaina juodojoje rinkoje svyruotų apie 100 tūkst. eurų, nurodoma Marijampolės apskrities policijos pranešime.

Teismo sprendimu automobilio vairuotojas suimtas trims mėnesiams. Tyrimas tęsiamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LM

LM portretas
CBB musoras! Alikui linkejimai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių