Marijampolėje miškavežį vairavo girtutėlis darbuotojas

Marijampolės savivaldybėje į įmonę iškviesti policijos pareigūnai miškavežio vairuotojui nustatė 2,40 promilės girtumą.

Kaip skelbia policija, ketvirtadienio vakarą, apie 19.48 val. Nendriniškių kaime,  miškavežio „SCANIA“ 57 metų vairuotojui buvo nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,40 promilės alkoholio.

„Įmonės miškavežio vairuotojas pristatė medieną į kitą įmonę. Darbuotojams pasirodė, kad atvykęs vairuotojas elgiasi neadekvačiai, todėl buvo iškviesta policija. Automobilis nekonfiskuotas, atiduotas pačiai įmonei, savininkei. Neblaivus vairuotojas sulaikytas nebuvo, jis bus kviečiamas į apklausą“, – BNS sakė Marijampolės apskrities policijos atstovė Ieva Rinkevičiūtė.

Neblaiviam miškavežio vairuotojui pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vairavimo išgėrus, įstatymai numato, kad tokios kategorijos transporto priemones vairuojantiems asmenims galioja nulinė alkoholio kiekio norma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MANAU

MANAU portretas
As irgi bijociau blaivas tokia masina vairuoti

Žurnalistė "nusigrybavo"

Žurnalistė "nusigrybavo" portretas
"automobilis nekonfiskuotas". Ale ir naujiena. Visiems žinoma, kad konfiskuoti automobilį galėtų tik teismas. Šiuo atveju galima būtų iš "pijoko" konfiskuoti tik automobilio vertę, bet ne patį automobilį. Žurnaliste, pasiskaityk Lietuvos Aukščiausiojo Teismo praktiką.

...

... portretas
per mažai ukrainiečių prileidot
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių