Žmogžudystė už grotų: iki gyvos galvos įkalintas žudikas ir žagintojas susidorojo su tokiu pačiu

  • Teksto dydis:

Marijampolės pataisos namuose mirtinai sužalotas bausmę atliekantis nuteistasis, ketvirtadienį pranešė Kalėjimų departamentas. Portalo kauno.diena.lt duomenimis, 1980 m. gimęs Nerijus Bilevičius atliko bausmę iki gyvos galvos už 2015-ųjų birželį Švedijoje, kurioje tuo metu dirbo, įvykdytą 17-metės nužudymą bei jos kūno išniekinimą. Jis buvo deportuotas į Lietuvą atlikti bausmės 2017-aisiais.  

Kaip pranešė Kalėjimų departamentas, trečiadienį apie 18 val. Marijampolės pataisos namuose, pasivaikščiojimo kiemelyje, konflikto metu, vienas nuteistasis iki gyvos galvos, sužalojo kitą nuteistąjį iki gyvos galvos, kuris vežamas į Marijampolės ligoninę nuo patirtų sužalojimų mirė. 

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, panaudota savadarbė geležtė, kuria aukai durta į kaklą.

Dėl ko įvyko šis tragiškai pasibaigęs konfliktas, dar aiškinamasi.

LNK reportažas:

 

 

Įtariamasis – 1979 m. gimęs Robertas Raulynas. Jam skirtas įkalinimas iki gyvos galvos 2003 m.

Anot tuometinės žiniasklaidos, 2001-ųjų pabaigoje, vos grįžęs iš įkalinimo įstaigos, kur atliko bausmę už plėšimus bei vagystes, R.Raulynas išžagino Virbalio šventėje sutiktą 14-metę, o po kelių dienų nužudė šios aštuntokės mamą bei patėvį ir padegė jų namus. Dėl to, kad subadytieji peiliu nepraneštų policijai apie tai, kaip jis nuskriaudė mergaitę. Ši po minėto išpuolio buvo pagrobta ir išsivežta į Kauną, kur laikyta prievarta viename bute, kol buvo išlaisvinta R.Raulyną sulaikiusių pareigūnų.

Įkalintas iki gyvos galvos, R.Raulynas išgarsėjo nesibaigiančių skundų dėl prastų jo gyvenimo sąlygų už grotų rašymu. O, dar kalėdamas Lukiškių kalėjime, apipylė fekalijomis vieną prižiūrėtoją.

Kalėjimų departamento Kriminalinės žvalgybos valdyboje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo, kuriam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.

Remiantis nuosprendžiu, kuriuo N.Bilevičius buvo įkalintas iki gyvos galvos, jis nužudė iš darbo kavinėje dviračiu į namus grįžtančią 17-metę, taip pat kėsindamasis ją išžaginti. 

Nerijus Bilevičius

Kalėjimų departamento ir Marijampolės pataisos namų administracija apgailestaudama reiškia užuojautą nužudyto nuteistojo artimiesiems.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lina

Lina portretas
Tai cia naivi mamule arba saliska žmonele raso tuos komentarus ir aklai gina zudika iesko kazkokio pasiteisinimo, nors nužudymo priezastys aiskios, viska irode teismas. Pabaigai, kaip tada paaiskinsite zudiko pirstu antspaudus mergaites kelniu vidineje puseje??

Stalius

Stalius portretas
Kokios baltos dėmės? Kokie neatitikimai? Tas padaras nužudė nepilnametį vaiką. Taškas. Ir nereikia čia kurti konspiracijų, išvedinėti teorijų apie pakišimus ir meluoti apie kažkokius sąmokslus ar ieškoti tėvų kaltės.

Svedija

Svedija portretas
Nerijus tikrai nebuvo zudikas jis Pakistas nes buvo netinkamu laiku Ir netinkamoj vietoj.svedes zudiku reik ieskot jos tevo aplinkoje.viskas Nerijus buvo sufabrikuota,deja… Amzinatilsi jam
VISI KOMENTARAI 45

Galerijos

Daugiau straipsnių