Pamatęs pasipiktino: kas būtų paprastam mirtingajam už tokį vairavimą?

  • Teksto dydis:

Kaip manote, kas būtų paprastam mirtingajam už tokį vairavimą, jei papultų į policijos akiratį, klausė vienas vairuojas, paviešindamas filmuotą vaizdą iš registratoriaus. Užfiksuota situacija, kaip nežymėtu policijos automobiliu pažeidžiamos Kelių eismo taisyklės (KET), abejingų nepaliko.

„Ir pareigūnai privalo laikytis KET. Be posūkių, be švyturėlių sukelia pavojų kitiems eismo dalyviams. Kas čia – grįžta 90-tieji?“ – svarstė vienas internautų, reaguodamas į minėtą elgesį kelyje.

Kitas bandė pateisinti pareigūnus: „Juk matosi, kad paskui ir prieš eismą nulėkė, tai tikrai ne šiaip sau“. Tačiau švyturėlius ekipažas įjungė tik vėliau, jau po užfiksuotų veiksmų.

 

 

Policijos departamentas nuo išsamesnių komentarų ir situacijos vertinimo susilaikė. Lakoniškai patvirtino, kad tai tarnybinis automobilis, ir kurie KET reikalavimai pažeisti.

„Pateiktame vaizdo įraše yra užfiksuotas Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato nežymėtas tarnybinis automobilis. Atsiųstame vaizdo įraše nežymėto policijos automobilio vairuotojas, vairuodamas automobilį „Renault Megane“, pažeidė kelio ženklo Nr. 507 (Eismo kryptys sankryžoje) reikalavimus. Alytaus apskr. VPK pareigūno atžvilgiu pradėta administracinė teisena“, – portalą kauno.diena.lt informavo departamento Komunikacijos skyriaus vedėjas Ramūnas Matonis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a

a portretas
Juk gerai pravažiavo jau pasibaigus ištisinėms juostoms.

90 % avariniu situaciju ir avariju

90 % avariniu situaciju ir avariju portretas
padaro butent policajai ...ir kaip taisykle ...,,,nedarbo metu , be uniformu vygdydami neatideliotinas slaptas , policijos uzduotis,,,,,,
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių