Pasieniečiai į Lietuvą neįleido 31 migranto iš Baltarusijos

  • Teksto dydis:

Per praėjusią parą pasieniečiai iš Baltarusijos į Lietuvą neleido patekti 31 migrantui, bandžiusiam kirsti sieną neleistinose vietose.

Kaip sekmadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT) įleistųjų į Lietuvą dėl humanitarinių priežasčių praėjusią parą nebuvo.

Tarnybinių ginklų Lietuvos pasieniečiams ir jiems talkinantiems kariams praėjusią parą pasienyje panaudoti neteko. Sienos kontrolė Lietuvos pusėje vykdoma sustiprintu režimu.

Šiemet iš Baltarusijos į Lietuvą neteisėtai pateko beveik 4,2 tūkst. migrantų.

Nuo rugpjūčio pradžios, kai pasieniečiai įgijo teisę neįsileisti draudžiamose vietose iš Baltarusijos einančių migrantų, jų apgręžta 5336

Vilnius kaltina Minsko režimą migrantų srautų organizavimu ir vadina tai hibridine agresija. Dėl to Lietuvoje paskelbta ekstremali situacija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klpd.

Klpd. portretas
Kodėl Pasieniečiai turi viską ,,atmušinėt" ir per naktis ten stovėti, kai mūsų kariuomenė ,,durnių volioja"? Kodėl iki šiol niekas ,,nepaima už šiknos" Anušausko ir nepriverčia reaguot į grėsmę Tėvynei?Tegul nors tiek tie dykaduoniai padaro - pakeičia kaip arklius nuvarytus pasieniečius ir parodo kad ne už dyką mūsų duoną valgo

Joo

Joo portretas
Nuo pat pradžių reikėjo apsukinėti. Dabar 4000 įsileistų nėra kur dėti.

Birutė

Birutė portretas
Pagarba pasieniečiams, visus grąžint diktatoriui lai džiaugiasi savo turistais
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių