Kaip vyko ginkluoto žudiko sulaikymas Tryškiuose: uždarė visą miestelį, tikrino gyventojus

Telšių rajone, Tryškiuose, antradienį sulaikytas dėl nužudymo ieškotas įtariamasis buvo neblaivus, jis anksčiau teistas keturis kartus, tarp jų – už smurtą artimoje aplinkoje, nežymų sveikatos sutrikdymą, teigia policijos atstovai.

„Ryte pripūtė 1,82 promilės“, – per spaudos konferenciją sakė Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Ramūnas Sarapas. Įtariama, kad ir nužudymo metu jis galėjo būti irgi neblaivus.

Nužudytojo kūnas buvo rastas pirmadienio vakarą, apie 21.06 val. Telšių rajone, namuose Tryškių miestelyje. 58 metų vyro kūnas buvo su šautinėmis žaizdomis krūtinėje.

„Įvykio vietoje įtariamojo nebuvo, įtariamasis buvo pasišalinęs. Buvo nusiųstos gausios policijos pajėgos ir visą vakarą, visą naktį buvo vykdoma įtariamojo paieška, įtariamasis buvo pavojingas, nes pasišalino su šaunamuoju ginklu“, – sakė Šiaulių apskrities policijos vadovas.

Į miestelį taip pat buvo iškviesti Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ kovotojai, jie kartu su vietos pareigūnais visą naktį ieškojo įtariamojo, užtikrino viešąją tvarką, bendravo su gyventojais.

Šiuo metu atliekama daug veiksmų, kratų, pareigūnai gavo daug informacijos, susijusios su nužudymu.

Pasak R. Sarapo, antradienio rytą buvo priimtas sprendimas uždaryti visą gyvenvietę, atlikti visų atvažiuojančių ir išvažiuojančių gyventojų kontrolę.

„Apie 10 valandą pačiame miestelyje į mūsų pareigūnus kreipėsi vieno namo gyventojai, jie nurodė, kad pas juos galima slepiasi įtariamasis“, – pasakojo komisariato viršininkas.

Įtariamąjį sulaikė „Aro“ kovotojai, 46 metų Pranas Muškauskas per sulaikymą nesipriešino, šalia jo buvo rastas neteisėtas laikomas šaunamasis ginklas. Tiriama, ar tai tas pats ginklas, kuriuo nužudytas vyras.

„Šiuo metu atliekama daug veiksmų, kratų, pareigūnai gavo daug informacijos, susijusios su nužudymu“, – sakė R. Sarapas.

„Vyras neturėjo teisės laikyti ginklo“, –  BNS anksčiau sakė Šiaulių apskrities policijos atstovė Gailutė Smagriūnienė.

Telšių apskrities policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bimba

Bimba  portretas
Vieno pijoko imti atvyko "pats aras"... tokius arelius reikia komandiruoti į okrainą pasipraktikuoti tikro darbo...

Joo

Joo portretas
Ar jis žudikas tik teismas gali pripažinti. Prie Lanzbyyrgių diktatūros nekaltumo prezumpcija negalioja. Be to jis neviešas asmuo, todėl jo vardas ir pavardė neskelbtini. Tik viešų asmenų, tokių kaip Lanzbyyrgiai galima skelbti duomenis apie jų nusikaltimus Konstitucijai Lietuvai ir žmonijai. Tik kodėl tai nedaroma?

M.V.

M.V. portretas
Tai sensacija ,nušovė sugyventinės tėvą ir reikėjo net 80 šimt iki dantų ginkluotų žmonių iš jėgos struktūros.Net V.Grabausko ereliai buvo iškviesti.Kam,visai reikėjo,neaišku?Ivarėt visiems ten gyvenantiem žmonėm baimės.Tai reikėjo daryti tyliai ir be jokios reklamos ir viskas būtų buvę gerai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių