Policiją sudrebino skandalas: iš tyrimų laboratorijos valytoja išmetė kelis kilogramus narkotikų

  • Teksto dydis:

Iš Lietuvos policijos kriminalistinių tyrimų centro dingo keli kilogramai neseniai sulaikyto, kaip įtariama, amfetamino, trečiadienį pranešė portalas delfi.lt.

Iš Lietuvos policijos kriminalistinių tyrimų centro dingo keli kilogramai neseniai sulaikyto, kaip įtariama, amfetamino, trečiadienį pranešė portalas delfi.lt.

Anot portalo, į laboratoriją tyrimui pristatytus kelis kilogramus narkotikų išmetė joje dirbusi valytoja, pagalvojusi, kad tai – šiukšlės.

„Narkotinės medžiagos buvo paliktos netinkamoje vietoje, valytoja pagalvojo, kad tai yra šiukšlės ir jas išmetė – toks keistokas įvykis“, – delfi.lt sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Toks keistokas įvykis.

Portalo teigimu, narkotikų dingimą pareigūnai pastebėjo tik kitą rytą, tačiau jų rasti jau nebepavyko. Tikslaus dingusių narkotikų kiekio policija neatskleidžia, tačiau, neoficialiais duomenimis, iš laboratorijos galėjo dingti apie septyni kilogramai neištirtos medžiagos.

Dėl įvykio taip pat buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, jį organizuoja Vilniaus apygardos Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai. Įtarimai jame kol kas dar niekam nėra pareikšti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ESCAPE

ESCAPE portretas
Kažkas išvengė 15 metų nelaisvės, kažkas praturtėjo keliais šimtais tūkstančių, o valytoja išmetė tai, kas jai paprasčiausiai buvo pakišta...

>>>Kika \\\\\.../////

>>>Kika  \\\\\...///// portretas
T A I P....................Jei "NEIŠMESI" tai iš ko gyvensi,algos mažos,uniformmos apiplyšę.

Durnių laivas

Durnių laivas portretas
Nu bl bl kaip knisa protą,geriau iš vis patylėtų,tokius dalykus kaip narkotikus laiko seifuose o ne ant šiūkšlių dėžių.Kiekvienoje picerijoje,darbo biržoje pridėta kamerų o mentyne nereikia?
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių