R. Ačo žmona sureagavo į sukrečiančią žinią: sužinojau kaip ir visa visuomenė

  • Teksto dydis:
Buvęs Seimo narys ir Raseinių meras Remigijus Ačas už pinigus siekė seksualinių santykių su jo vadovaujamoje bendrovėje dirbusiu nepilnamečiu vaikinu.

Pats R. Ačas, dviejų instancijų teismų pripažintas kaltu,  aiškina, neva tyrimo metu jokių žinučių nepilnamečiui nebuvo rasta. „Va kokioje valstybėje dabar gyvename“, – penktadienį feisbuke paskelbtame įraše teigė jis.

R. Ačas tvirtino, kad, jo žiniomis, už straipsnyje minimo vaikino buvo „ir Pravieniškių veikėjai, nes pardavinėjant „Birželio namų“ butus jis buvo bandomas reketuoti“.

Penktadienį LNK žinioms pavyko gauti trumpą komentarą iš R. Ačo žmonos Vidos Ačienės.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Moteris dirba valstiečių frakcijoje patarėja. LNK žinioms V. Ačienė teigė, kad apie šią žinią sužinojo iš žiniasklaidos.

„Sužinojau turbūt kaip ir visa visuomenė tuo pačiu metu. Iš žiniasklaidos.  Šiandien. Daugiau jokių komentarų“, – LNK žinioms kalbėjo V. Ačienė.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Teis,ai

Teis,ai portretas
Tai kam teismai jai po nuosprendžio Ačas dar vaidina nekaltą ir galvoja kaip už pinigus padaryti nukentėjusį vaikiną kaltu trečiame teisme išteisinti save Tai taip Lietuvos paaugliai dingsta tikriausia piodofilai gaudo vaikus

užmiršta

užmiršta portretas
Seksualinio išnaudojimo auka – anūkas Gabriukas

grubus žaidimas

grubus žaidimas portretas
Norėčiau kad ir Bartoševičiaus visi giminaičiai būtų išvardinti "teisinguose" portaluose, ir nurodyta, kiek jis sumokėjo ir kokiam "vaikinukui". Neteigiu, kad Ačas nekaltas avinėlis, bet nuolatinis jo persekiojimas smirda kegebe bylų prisivogusios partijos kvapeliu
VISI KOMENTARAI 107

Galerijos

Daugiau straipsnių