Iš piktybinio kelių gaidelio konfiskuotas BMW: kol kas gyventojai gali būti ramūs

Šalčininkų policija po nesėkmingų gaudynių nuvyko į Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidėjo namus ir konfiskavo jo automobilį BMW.

Kaip skelbia Vilniaus policija, gegužės 11 d., apie 15 val., kelio Babriškės-Varėna-Eišiškės 40 kilometre neviešai patruliavę Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai prasilenkė su BMW automobiliu.

Pasak policijos, nors priešpriešais atvažiuojantį automobilį pareigūnai stebėjo trumpą laiką, profesionalūs įgūdžiai jų nepavedė – jie užfiksavo, kad BMW automobilį vairavo Kalesninkų seniūnijos, Kudelionių kaimo 30 m. gyventojas.

Pareigūnai teigia, kad vyras jiems puikiai žinomas – praeityje keliasdešimt kartų baustas už nepaklusimą sustabdyti transporto priemonę, vairavimą esant neblaiviam, neturint teisės vairuoti transporto priemones. Vyras paskirtų baudų piktybiškai nemoka, turto, iš kurio būtų galima išieškoti baudas, neturi, todėl policijai belieka vienintelė galimybė kaskart konfiskuoti jo vairuojamas transporto priemones.

Pareigūnai, siekdami sustabdyti šio pažeidėjo vairuojamą transporto priemonę, pradėjo persekioti – kai kuriuose kelio ruožuose pastarasis lėkė 200 kilometrų per valandą greičiu, vėliau nusuko į žvyrkelį.

Pavojingai manevruodamas vairuotojas iš policijos akiračio dingo, policija teigiam kad jo sudarytos avarinės situacijos ir tolimesnis persekiojimas kėlė pavojų pareigūnams.

Todėl pareigūnai atvyko prie bėglio namų – čia rastas minėtas BMW.

Automobilis buvo pakrautas į vežimėlį ir išgabentas į saugomą aikštelę.

„Kurį laiką, kol šis „ekstremalių pojūčių mėgėjas“ neturi kitos transporto priemonės gyventojai gali būti ramūs ir saugūs“, – sako policija.

Dėl vairuotojo veiksmų pradėta administracinė teisena, numatanti atsakomybę už nepaklusimą reikalavimui sustabdyti transporto priemonę, pavojingą ir chuliganišką vairavimą, transporto priemonių dalyvavimo viešajame eisme reikalavimų pažeidimą ir kelio ženklų pažeidimą. Pažeidėjui gresia tūkstantinės baudos.


Šiame straipsnyje: BMWKETchuliganiškas vairavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Šarunas Namajuška

Šarunas Namajuška portretas
Šarunas Namajuška prisivažinejai

ARNAS NAMAJUŠKA

ARNAS NAMAJUŠKA  portretas
ARNAS NAMAJUŠKA

jis zinomas veikejas

jis zinomas veikejas portretas
todel ji butinai reikejo sustabdyt.... jis priespriesais vaziavo ant 200kmh....todel ...lekdami ant 250km/h ji vijomes is paskos ir stengemiesi pavojingai ismanewrutt aplenkdami kitus eismo dalyvius kurem avarines situacijas ir visai stengemes ji ivyt i medi arba i kita eismo dalyvi .... na juk kazkas taip buvo realiai... ponai geroves policijos virsininkai as suprantu ka i jusu tarnyba psihiskai sveiku jaunuoliu papuola nedaug nu bet nereikia gadint visu imtinai.... smegianiai alio ? kam vytis jei galima atvaziuot i gyvenama vieta ir suvystyt ?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių