Iliuzionistas M. Wizard: jau pavargau pjaustyti moteris per pusę

Premjera BTV eteryje - „Juoko kovos“, kurios kūrėjai žada -  ši laida bus stebuklinga - joje su kaupu liesis pergalingas juokas bei vyks įnirtingi mūšiai ir bus dalinami ženklūs piniginiai prizai.

Laida, kurioje linksmins kiekvienas, kuris turi ką parodyti. Komisijos nariai aktorė Asta Baukutė, komikė Violeta Mičiulienė ir rimtu nuolat apsimetinėjantis, bet nuo to tik dar linksmesnis Vitalijus Cololo dalins pinigus visiems, kurie to nusipelnė.

„Juoko kovos“ scenoje - ypatingas svečias, patyręs scenos vilkas ir vienas gabiausių žmonių mulkintojų Lietuvoje. Tik į sceną įžengęs iliuzionistas Mantas Wizard visiems susirinkusiems patarė arčiau savęs priglausti mobiliuosius telefonus ir pinigines.

M. Wizard, vienas iš perspektyviausių Lietuvos iliuzionistų, prieš filmavimą prisipažino, kad jam šis išbandymas „Juoko kovų“ scena yra ypač bauginantis.

„Kaip žinia, aš per savo pasirodymus pernelyg daug nešneku, todėl buvimas prieš jus ant scenos mane gerokai gąsdina. Juk turėsiu bandyti jus prajuokinti. Aišku, geras dalykas tas, kad jei iliuzionistui kas nors nepasiseka, nuo to publikai tik daug linksmiau“, - prieš griežtąją „Juoko kovų“ komisiją savo įsitempusius nervus ramino M. Wizard.

„Aš jau pavargau pjaustyti moteris per pusę. Sunku jas atgal suklijuoti“, - sakė M.Wizard.


Šiame straipsnyje: Mantas WizzardiliuzijosBTV

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių