Lietuva atsisveikina su R. Adomaičiu

Grįžti į straipsnį

Ano laikmečio

Ano laikmečio  portretas
ŽVAIGŽDĖS išeina tyliai ,palikdamos savo šviesą žmonių širdyse ir mintyse . Ne šurajevams suprasti KOKIO ryškumo žmonės išeina Anapiln . Užuojauta sūnums ir kitiems artimiesiems bei ARTISTO talento gerbėjams !

nuomonė

nuomonė portretas
Nesuprantu čia aiškinančių,kaip kam ką laidoti,ko kišatės į asmeninį žmonių,šeimosprivatų gyvenimą.Sūnus dėkoja laišku visiems už gerus žodžius,palaikymą,ir prašo gerbti privatumą,o jūs aiškinate,piktinatėės,tai jų asmeninis reikalas kaip laidoti tėvą.

To Vaje vaje

To Vaje vaje portretas
atsirinkti reikia mokėti. Viską galima skaityti. D.Šepetytė visada gerai ir protingai rašė. Kai kuriems iki jos - kaip iki mėnulio.

vaje vaje

vaje vaje portretas
Respublikos neskaitome,žemaslygis ten...apie ką jūs čia,nežeminkite savęs

kokia grafomanija...

kokia grafomanija... portretas
''... atvyko ne tik prezidentas Gitanas Nausėda, bet ir kultūros ministras Simonas Kairys,'' .

Labai geras

Labai geras portretas
Danutės Šepetytės str. ’’Respublikoj” - ”Regimantas Adomaitis paliko gyvenimo sceną”. Ir A.Juozaičio mintys.

nuomonė

nuomonė portretas
Dideli žmonės nugyvena didingą gyvenimą,o laidptuvės nesvarbu,kokios,jau visiškai nesvarbu,gal jis taip norėjo,be pompastikos,be tuščių dažniausiai kalbų po mirties.Geriausias įrodymas-sakykime gražius žodžius gyviesiems,gerbkime, girkime,o mirus-tas pats.Kaip nori šeima,taip ir laidoja,ir matyt pagal jo prašymą.A.A. nuostabiam aktoriui.

Geriausą nekrologą parašė Arvydas Juozaitis:

Geriausą nekrologą parašė Arvydas  Juozaitis: portretas
„Gyvenimas kaip šedevras“

Landsbergistai net mirusiam keršija Adomaičiui.

Landsbergistai net mirusiam keršija Adomaičiui. portretas
Nes jis Sąjūdį su savo draugais kūrė ankčiau nei atsivilko (ar buvo atsiūstas) Landsbergis. Todėl niekas negali būti pagerbtas jei dėl to nors vieno spindulėlio „šlovės neteks“ senas chamas istorijos vagis Landsbergis.

Nesuprantu besipiktinančiųjų

Nesuprantu besipiktinančiųjų portretas
Ko jums trūksta ? Valstybinės laidotuvės .... Tai kokie jų požymiai ? Gal su patrankom ?... Visai gražios , kuklios ir tikrai kultūringos tos laidotuvės , kaip ir gyveno velionis ... Užuojauta sūnui ir AMŽINOJI ŠVIESA TAU TEŠVIEČIA , REGIMANTAI...

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Žmonės, kažkas ne taip mūsų karalystėje... Turi būti parengtas atsisveikinimo su pačiais garbingiausiais Lietuvos Respublikos piliečiais scenarijus. Taip negalima, atrodo, kad visiškai nepasiruošta, būtina kažką daryti...

apskritai tai

apskritai tai portretas
reikėtų pasirūpinti informacijos kokybe.

to> AnI

to> AnI portretas
Rupinkis savo reikalais,nekaisiojas nosies i svetimus.Zmogus pasarvotos koplycioja,bus islydetas su sv misiomis,ir kunigo palydejimu tai didziausias pagarbos laipsnis,uzuojauta seimai,mirusiajam Amzinaji atilsi.

MAN LABAI RŪPI

MAN LABAI RŪPI portretas
o kur mūsų propesorius, nemačiau laidotuvese?

To Ani

To Ani portretas
kazka maisot. Ne?

AnI

AnI portretas
Labai taipogi įsimintinas filmas ,,16 akimirkų,, Nesvarbu ,kad Rusijoje statytas.Labai mylimas ir laukiamas visuose filmuose, teatruose buvo A.A. Adomaitis. Visi jo vaidmenis ir dabar išlikę atmintyje,

AnI

AnI portretas
Reikėjo Lietuvai palaidoti Adomaiti kaip pridera. O vaikų ar turėjo Adomaitis?. A.A.

Kultūros ministras

Kultūros ministras portretas
dieve, dieve. Štai tokie mūsų kultūros ministrai. Jam viskas dzin.

Kaunas

Kaunas portretas
Kultūros ministras Simonas Kairys, liberastas, pademonstravo didžiulį entuziazmą nuversti paminklą P.Cvirkai, o su reikiama pagarba palaidoti teatro grandą Regimantą Adomaitį proto neužteko.

Dovydas prieš Galijotą

Dovydas prieš Galijotą portretas
Dabartinė valdžia yra sorosinės nuopysos. Jie viską daro, kad iškiliausi mūsų tautos žmonės būtu panardinti į nežinią, kad Lietuva aplamai išnyktu. Baisūs laikai atėjo. Visi savarankiškai mąstyti sugebantys žmonės privalo vienytis.

žmogus

žmogus portretas
Yra lygus, yra ir lygesni. Dievas sustatys visus į savo vietas. Marozienę tiek ir prisimins, ir tai tik tie, kuriuos vaišino. na, o A.A. Regimantas Adomaitis liks Lietuvos kultūros istorijoje (jei neatsiras perrašytojų), žmonių atmintyje.

Eik iš čia

Eik iš čia  portretas
kacappšuni

konservatorių CHUNTOS d e b i l ų valdžia

konservatorių CHUNTOS d e b i l ų valdžia portretas
nesugeba ŽMONIŠKAI palaidoti Lietuvos kultūros d i d v y r i u s- atidavusius visą savo gyvenimą KITIEMS ,kurie galėtų d ž i a u g t i s , tai ką JIE išsaugojo ir SUKŪRĖ.

Baisu ir gėda

Baisu ir gėda portretas
Iš kur šitoks baisus apkramtytas tekstas? Atsiverskite Visuotinę lietuvių enciklopediją, pasiguglinkite galų gale. Tai vienas garsiausių Lietuvos aktorių. Garsiausi vaidmenys - ”Niekas nenorėjo mirti”, ”Jausmai” etc - Lietuvos filmų aukso fondas. Kokio išsilavinimo reikia būti, kad nieko nežinotum apie vieną garsiausių Lietuvos aktorių. Kas ten Eltoj, įdomu, dirba. Blogesnės informacijos dar nemačiau.

Ir

Ir portretas
kas tik lieka iš kūrybingo,mylimo aktoriaus…uzbonėlis pelenų. Šiaip tai aš už tradicinį laidojimą karste,kaip a.a V. Noreika ir daug kt. Amžinos ramybės aktoriau !

Tikrai gėda,

Tikrai gėda, portretas
turėjo būti valstybinės laidotuvės.Pedderastijai daugiau dėmesio negu iškiliems tautos sūnams .Kur einame,lietuviai?

Bet kokias kiaulės akis reikia turėti

Bet kokias kiaulės akis reikia turėti portretas
Eina kulltūros ministeris, vanas, viskas normaliai? Tai gal reikėjo suorganizuoti valstybines laidotuves, Ne taip, kad tipo maždaug kompensuosim laidotuvių išlaidas. Gėda tokiai ministerijai, gal ministeris pirmą kartą išgirdo, kas toks aktorius R.Adomaitis? Tikrai nenustebčiau.

AA,vienas iš geriausių

AA,vienas iš geriausių portretas
Lietuvos aktorių,charizmos gigantas.Po kiekvieno ,tokio,Žmogaus išėjimu,atrodo,netenki dalelės savęs,et...

Nėra garbingesnės vietos

Nėra garbingesnės vietos portretas
už atsisveikinimą bažnyčioje,ne kiekvienam tikinčiajam tenka tokia laimė būt pašarvotam bažnyčioje.

Onė

Onė portretas
Jo šiaip tai marozienė gal gerai užpildavo ar ką nu jau garsi asmenybė .ar jums valdžios kiaulės negėda????. Šis teatro ir kino grandas išliks mūsų eilinių žmonių širdyse ir atmintyje. Ilsėkis brangus žmogau ,mes eiliniai žmonės tavęs nepamiršim, o tie . ...tegul eina n.......

cirkas

cirkas portretas
R.Adomaičio sūnus Mindaugas Adomaitis, paklaustas, gal šeima atsisakė valstybinių laidotuvių, nustebo: „Į mane niekas dėl to nesikreipė ir nesiūlė, todėl sprendimą, kur vyks atsisveikinimas, priėmėme šeimos rate“.

cirkas

cirkas portretas
Tai valstybinių laidotuvių nebus? Šurajevas vyriausybei neleido?:) "„Tenka tik apgailestauti, kad tiek Lietuvoje, tiek už jos ribų tiek dešimtmečių garsinusiam teatrą bei kiną Regimantui neatsirado vienos Lietuvos Nacionaliniame dramos teatre, kur jis tiek daug buvo dirbęs, vietos paminėti jo aštuoniasdešimtmetį. Gerai, kad Vilniaus Mažasis teatras sugebėjo jį tada pagerbti. O štai 85-erių metų sukakties, atrodo, šiemet jau niekas ypatingai nebeminėjo" /V. Mainelytė/

Felinis

Felinis portretas
Koks skurdus nekrologas. Marozienės mirtis nušviečiama ženkliai plačiau. R. Adomaitis TSRS laikais buvo iškilęs į pačią pripažinimo viršūnę - jam 1988 m. buvo suteiktas pats aukščiausias įvertinimas - TSRS Liaudies artisto vardas. Tokį titulą 1974 m. buvo gavęs tik D. Banionis. (Dar ankščiau toks vardas buvo suteiktas ir Sipariui, bet ne už kino vaidmenis). Lietuvos kino aktorius(Banionį, Adomaitį, Budraitį, L. Noreiką, N. Pleškytę, R. Ramanauską, A. Masiulį, V. Tomkų) TSRS laikais žinojo ir jais žavėjosi didesnė nei 300 mln. auditorija. Kas dabartinius mūsų aktorius žino ir kas juos kviečia filmuotis ? Praktiškai niekas.

GAILA

GAILA portretas
Labai gaila, iškeliauja Anapilin Lietuvos elitas. Užuojauta artimiesiems

Galerijos

Daugiau straipsnių