Aktorius J. Baliukevič pristato pirmąją savo kūrybos dainą: ši mintis kirbėjo keletą metų

  • Teksto dydis:

„Neslėpsiu, ši mintis man kirbėjo jau keletą metų“, – su šypsena pokalbį pradeda aktorius ir naujosios dainos autorius Josif Baliukevič.

Jau šį pirmadienio vakarą prasidės ketvirtasis LNK televizijos serialo „Rimti reikalai“ sezonas. Kaip teigia vienas pagrindinių jo aktorių J. Baliukevič, dar tik pradėjus filmuoti pirmąjį serialo sezoną jo neapleido mintis sukurti dainą, specialiai skirtą serialui. „Praėjo jau trys sezonai, todėl nusprendžiau, kad atėjo tam laikas. Sužinojęs, kad greitu metu prasidės nauji filmavimai, pradėjau galvoti apie patį serialą, apie scenarijų, jo eigą ir susimąsčiau, kodėl serialo titulinėje dainoje nėra jokio teksto“, – apie idėją pasakojo aktorius.

Kadangi pagrindinė Josif mintis buvo parašyti ne bet kokį kūrinį, o specialiai jį sukurti serialui, jam reikėjo pasitarti su „Urbs TV“ prodiuseriu Andriumi Urbanavičiumi dėl išskirtinės idėjos.

„Visada palaikau žmonių iniciatyvumą ir naujas idėjas. Nei aš, nei pats Josif nežinojo, ar pavyks padaryti tinkamą variantą serialui. Tačiau išgirdęs kūrinį supratau, kad jis tinkamas naudoti ne tik kaip foninė muzika ar užimti titulinės dainos vietą, bet vertas ir vaizdo klipo. Džiaugiuosi, kad tiek daina, tiek vaizdo klipas atitinka serialo dvasią“, – apie Josif kūrybą kalbėjo A. Urbanavičius.

Taip gimė pirmasis J. Baliukevič kūrinys „Reikia keltis ir eit“. „Kurdamas galvojau apie patį personažą, serialo atmosferą, apie mano, kaip aktoriaus poziciją ir po truputį pradėjau dėlioti tekstą. Su muzika man labai padėjo mano draugas ir kolega Eligijus Žilinskas, o vaizdo klipo kūrimu užsiėmė pati „Urbs TV“ kūrybinė grupė. Vertinti save sunku, todėl neturiu tvirtos nuomonės nei apie kūrinio atlikimą, nes dainuoju pats, nei apie vaizdo klipą, kuriame taip pat esu aš. Tikiuosi, kad daina nepaliks abejingų ir serialui atneš naujų spalvų“, – apie savo pirmąjį kūrinį teigė Josif.

Dainą „Reikia keltis ir eit“ klausytojai galės išgirsti ne tik seriale, bet ir jos vaizdo klipą pamatyti 2TV kanale.

Naujausias, ketvirtasis serialo „Rimti reikalai“ sezonas – šį pirmadienio vakarą, 21 val., per LNK



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių