Aktorius S. Neillas: aš sergu, galimai mirštu

Aktorius Samas Neillas (Semas Nilas) atskleidė, kad gydosi trečios stadijos kraujo vėžį, ir memuaruose rašė, kad „galimai miršta“ nuo prieš metus diagnozuotos ligos.

Naujosios Zelandijos gyventojas, išgarsėjęs daktaro Alano Granto vaidmeniu 1993 metų kino juostoje „Juros periodo parkas“, sakė, kad praėjusių metų kovą pradėjo gydytis nuo Ne Hodžkino limfomos (NHL).

75 metų S. Neillas tai atskleidžia savo knygoje „Did I Ever Tell You This?“, kuri bus išleista kitą savaitę.

Pirmajame skyriuje, parašytame chemoterapijos metu, S. Neillas rašo: „Aš sergu. Galimai mirštu. Gali tekti tai paspartinti“.

Aktorius laikraščiui „The Guardian“ teigė, kad dabar jo liga yra remisijoje, tačiau iki gyvenimo pabaigos jam bus taikoma chemoterapija.

„Negaliu apsimesti, kad praėjusiais metais nebuvo tamsių akimirkų, – sakė jis. – Tačiau tos tamsios akimirkos išryškina šviesą ir priverčia mane būti dėkingą už kiekvieną dieną ir be galo dėkingą už visus savo draugus. Tiesiog džiaugiuosi, kad esu gyvas.“

Tačiau tos tamsios akimirkos išryškina šviesą ir priverčia mane būti dėkingą už kiekvieną dieną.

Turtinga S. Neillo aktoriaus karjera prasidėjo aštuntajame dešimtmetyje ir aprėpė dešimtis vaidmenų televizijoje ir kine, įskaitant „Birmingamo gaują“ (Peaky Blinders), „Raudonojo spalio medžioklę“ (The Hunt for Red October) ir „Fortepijoną“ (The Piano).

Šiuo metu jis ruošiasi vaidmeniui Liane Moriarty (Lianos Moriarti) bestselerio „Apples Never Fall“ televizijos ekranizacijoje, kuri bus filmuojama Australijoje.

Kai nevaidina, S. Neillas taip pat prižiūri vynuogynus vaizdingame Naujosios Zelandijos Pietų salos Centrinio Otago regione.


Šiame straipsnyje: Samas Neillasvėžysliga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Fainas aktorius

Fainas aktorius portretas
Speju ir zmogus neblogas.Kaip zik kreidos periodo parko beveik visas dalis perziurejau nesenai.Pirma dalis pati paciausia.Kaip sentaveje kimba tas vezpalaikis…

Kad ir senukas

Kad ir senukas portretas
Bet simpatiškas gerai atrodo

Senukas

Senukas portretas
Matos iš akiu nebenori gyvent, reik tikrai noret gyvent atsiranda sveikata
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių