Atskleidė, kelinta „Eurovizijos“ finale šeštadienį pasirodys Monika Liu

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą Turine vyko antrasis 2022-ųjų „Eurovizijos“ pusfinalis. Jame vietą finale gavo dar dešimties šalių atstovai. Naktį paskelbta ir eilės tvarka, kuria dalyviai pasirodys „Eurovizijos“ finale.

Pirmajame pusfinalyje į finalą pateko Šveicarija, Armėnija, Islandija, Lietuva, Portugalija, Norvegija, Ukraina, Graikija, Moldova, Nyderlandai.

Antrajame pusfinalyje – Belgija, Čekija, Azerbaidžanas, Lenkija, Suomija, Estija, Australija, Švedija, Rumunija ir Serbija.

Finale varžovų laukia ir penkios „Eurovizijos“ didžiosios rėmėjos – Didžioji Britanija, Vokietija, Prancūzija, Italija ir Ispanija. „Eurovizijos“ finalas vyks gegužės 14 d., šeštadienį.

Gegužės 13-ios naktį buvo paskelbta eilės tvarka, kuria dalyviai pasirodys „Eurovizijos“ finale. Lietuvai atstovaujanti Monika Liu su daina „Sentimentai“ dainuos keturiolikta, po Vokietijos atstovų.

1. Čekija

2. Rumunija

3. Portugalija

4. Suomija

5. Šveicarija

6. Prancūzija

7. Norvegija

8. Armėnija

9. Italija

10. Ispanija

11. Nyderlandai

12. Ukraina

13. Vokietija

14. Lietuva

15. Azerbaidžanas

16. Belgija

17. Graikija

18. Islandija

19. Moldova

20. Švedija

21. Australija

22. Jungtinė Karalystė

23. Lenkija

24. Serbija

25. Estija

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

„Atskleidė“???

„Atskleidė“??? portretas
O ką, tai buvo didžiulė Polišinelio paslaptis?

Linas

Linas portretas
nelabai svarbu kokią vietą užims,svarbu,kad šauniai pasirodė atstovaudama mūsų šalį,nušluostė nosį visokiems "ekspertams" kaip Samas,kuris sakė,kad tik vietiniams čia tinka toks pasirodymas,matyt norėjo raguotą ten matyt,o ten buvo tik šou,dainos kaip ir nebuvo,tik raitymasis

pritariu komentarui

pritariu komentarui portretas
Liu nepakartojama
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių