C. Hanger ir „Juodos orchidėjos“ žodžių autorius pristato dainą: paprastume užkoduota gili mintis

  • Teksto dydis:

Atlikėjas Cliff Hanger ir „Juodos orchidėjos“ žodžių autorius Olegas Zotovas vis gausėjančiam gerbėjų ratui pristato dainą apie kačiuką.

Daina skirta vaikams? „Jos gali klausytis visi – kiekvienam ši daina kels tam tikras asociacijas ir emocijas“, – pasakojo C. Hanger.

„Kažkam tai bus tiesiog daina apie kačiuką, o kažkas, kas mėgsta analizuoti net, regis, visiškai paprastus dalykus, ras dainoje svarbią žinutę“, – įsitikinęs atlikėjas.

Kaip kilo idėja sukurti būtent tokią dainą, kuri priverčia susimąstyti apie žmonių susvetimėjimą, apie atjautą ir rūpestį, kurio ne visuomet sulaukiame? Jos kūrėjas, O. Zotovas, lakoniškai atsakė: „Kūryba – dalykas spontaniškas, dabar jau neverta ieškoti kaltų (šypsosi). Kiek pamenu, idėja šovė netikėtai. Yra posakis, kad žmoguje gero ir blogo perpus, tad reikėtų visame mūsų amžiname skubėjime ir bėgime bent jau išlaikyti balansą“, – įsitikinęs jis.

„Aš nuoširdžiai džiaugsiuosi, jei, išgirdę dainą, klausytojai susimąstys apie šių dienų visuomenės elgesio skaudulius“, – vylėsi C. Hanger.

Kūrinį muzikine prasme praturtino C. Hanger sutuoktinės ir įkvėpėjos Inos Samonavos įgrotos violončelės partijos, o vaizdo sprendimui kūrybinis duetas vėl pasikvietė draugėn ukrainietę menininkę, kuri su kaupu išpildė lūkesčius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių