D. Belickaitė „Kaukėse“ atpažino uošvį: kai pamačiau Raudonviršį, vyrui sakiau – čia tavo tėtis

  • Teksto dydis:

Praėjusį sekmadienį žiūrimiausiu pramoginiu šou šalyje tapęs slapčiausias LNK projektas „Kaukės“ pasiekė kulminaciją. Komisija nusprendė atidengti Raudonviršio kaukę, po kuria slėpėsi garsus krepšinio treneris Virginijus Šeškus.

Šią vasarą amžiną meilę vienas kitam prisiekė jo sūnus, taip pat krepšininkas Edvinas Šeškus ir 2TV laidų vedėja Dalia Belickaitė. Garsi jaunavedžių pora neslepia, kad, vos išvydus pirmąjį Raudonviršio pasirodymą, abejonių nekilo, kad po šia kauke slepiasi Edvino tėtis.

„Kai šiais metais pamačiau Raudonviršį, vyrui iš karto sakiau: pažiūrėk, čia tavo tėtis!“ – sako Dalia.

Tuo metu jos vyras Edvinas juokiasi, kad pirmos laidos pats stebėti negalėjo, tačiau gavęs gausybę žinučių grįžęs po varžybų laidą peržiūrėjo LNK.LT puslapyje.

„Kai pažiūrėjau grybo pasirodymą, iš karto „užsikabinau“ žiūrėti šitą laidą. Man iš visko buvo labai aišku, kad po kauke slepiasi mano tėtis. Aš bandžiau jo klausti, bet jis mums melavo ir sakė – aš gyvenime nepasirašyčiau tokiam projektui, Edvinai! Nei aš moku dainuoti, nei moku šokti, o tu pažiūrėk, kaip šitas grybas gerai juda scenoje. Net susilažinti siūlė!“ – pasakojo Virginijaus Šeškaus sūnus Edvinas.

Maža to, po to kai visa Lietuva sužinojo, kad po Raudonviršio kauke slepiasi puikiai visiems žinomas treneris juokeliai tarp krepšininkų pasipylė kaip iš gausybės rago.

„Net užsieniečiai krepšininkai matė šią laidą. Buvo vienas juokelis. Po rungtynių tėtis įlipa į autobusą ir vienas krepšininkas sako – treneri, gal padainuokit kokią dainą, girdėjau labai gerą balsą turit! Tai patraukia, patraukia per dantį. Bet smagu, nes matau, kad tėtis labai didžiuojasi ir džiaugiasi. Mūsų šeima irgi džiaugiasi, bus mums gražus prisiminimas. Net šiandien mačiau, kaip tėtis atsisukęs laidą žiūrėjo, kaip dainuoja. Jam faina ir mums faina. Gyvenimas juk trumpas ir reikia džiaugtis kiekviena akimirka. O per šeimos šventes tikrai visi prašysim, kad tėtis padainuotų“, – tėčio debiutu scenoje džiaugiasi sūnus Edvinas.

Abu sutuoktiniai tvirtina, kad šeimoje V. Šeškus yra tiesiog geras žmogus, puikus šeimos vyras ir ramus žmogus. „Visi mato jį krepšinio aikštelėje diktuojant, aiškinant. Tačiau namuose jis toks nėra. Jis labai geras žmogus ir daro viską, kad visa šeima būtų laiminga. Aš labai džiaugiuosi, kad su uošviu mūsų santykiai puikūs. Tiesa, reikėjo priprasti prie Virginijaus juokelių. Jis visada mėgdavo patraukti per dantį, ypač draugystės su Edvinu pradžioje. Bet dabar aš jau užsiauginau kietą skūrą ir žinau, kad iš visko reikia tiesiog pasijuokti“, – apie savo uošvį pasakoja D. Belickaitė.

„Mano tėtis labai ramus žmogus. Namie jis visiems gamina valgyti, mėgsta pajuokauti. Aišku, moka būti ir griežtas. Bet tik tada, jeigu kažko prisidirbi. Tuomet ir žinai, už ką gavai velnių. Kai pradėjom su Dalia draugauti, mano ir Dalios tėčiai šiek tiek nerimavo. Juk abu esam iš krepšinio pasaulio. Tėtis baiminosi, ar per daug dėmesio neskirsiu Daliai ir nenukentės krepšinis. Bet, kaip matote, viską suderinti mums pavyko puikiai“, – šypsosi Edvinas.

Kam komisija nuspręs nuimti kaukę šį sekmadienį ir atskleisti tikrąją garsaus žmogaus tapatybę? Norite sužinoti? Nepraleiskite naujos įspūdingo LNK televizijos šou „Kaukės“ laidos sekmadienį 19.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gytis

Gytis portretas
Ne uošvis o šešuraa
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių