Dainininkas M. Kavaliauskas pirmą kartą pasinėrė į avantiūrą: net prakaitas išmušė

  • Teksto dydis:

Dainininkas ir teatro aktorius Martynas Kavaliauskas laikomas vienu talentingiausių atlikėjų Lietuvoje. Dažnai šmėžuojantis televizijos ekranuose dainininkas prisipažįsta, kad nesureikšmina nei mobiliųjų telefonų nei socialinių medijų.

Jis prisimena, kad pirmąjį mobilųjį telefoną gavo dar ankstyvojoje paauglystėje per Kalėdas. Martynas juokauja, kad ši dovana buvo skirta tam, kad tėvai galėtų jį kontroliuoti. Nors dabar M. Kavaliauskas kartu su žmona Rusne įsigijo naujausią „Iphone“ modelį, bet anot jo, su naujuoju pirkiniu jiedu turėjo didelių nesklandumų. „Pradžioje tikrai buvo daug ašarų, nes buvo sunku. Ir tas nepatiko, ir tas nepatiko. Dabar šiek tiek geriau, bet nesu tikras ar kitas telefonas bus „Iphone“, – nemaloniais įspūdžiais dalinosi Martynas.

Nors atlikėjas prie mobilaus telefono praleidžia mažai laiko, bet pripažįsta, kad būnant tokioje profesijoje būtina stebėti ir matyti, kas vyksta aplinkui. „Kai nebuvo socialinių medijų, viskas buvo paprasčiau. Aš stengiuosi būti gyvenime, o ne mobiliajame telefone. Čia mano asmeninis sprendimas. Aišku, kad aš viską stebiu ir viską matau, būtų keista, jeigu nesidomėčiau, nes manau, kad mūsų profesijos žmonėms tai yra reikalinga“ – dalinosi M. Kavaliauskas.

Laidos „Duok paskambint“ metu dainininkas turėjo perlipti per save ir su dideliu jauduliu kreiptis nelegalios pagalbos į vieną iš savo artimų draugių. Užduoties „Telefoniniai sukčiai“ metu Martynas negalėjo prisipažinti, kad svečiuojasi laidoje, todėl tai tik dar labiau jam kėlė įtampą. „Paskutinė užduotis buvo tikrai įdomi... Net prakaitas išmušė“, – atviravo dainininkas.

Sužinokite ar Martynui pavyko sulaukti pagalbos ir kodėl taip stipriai jaudinosi dainininkas laidoje „Duok paskambint“ šį trečiadienio vakarą 22 val. per 2TV.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių