Dubajuje mirė maistu užspringusi prodiuserė R. Mikalauskaitė

  • Teksto dydis:

Prieš kelias dienas viešąją erdvę sukrėtė žinia apie dėl savo gyvybės kovojusią prodiuserę Rūtą Mikalauskaitę. Užspringusi maistu moteris pastarąsias dienas gulėjo komoje Dubajaus ligoninėje. Deja, medikams išgelbėti moters gyvybės nepavyko.

Kaip skelbia 15min.lt, mirties faktą patvirtino R. Mikalauskaitės buvusi kolegė ir bičiulė.

Moteris mėsos gabalu užspringo viename Dubajaus restorane gegužės 26-ąją. 

„Rūta vakarieniaudama viename Dubajaus restoranų užspringo mėsos gabalu. Kol atvyko greitoji pagalba – Rūta jau buvo 20 minučių be deguonies – konstatuota klinikinė mirtis. Daktarams širdelę pavyko atgaivinti defibriliatoriumi, tačiau smegenys nefunkcionuoja iki šiol. Rūtos gyvybė yra palaikoma medicininiais kvėpavimo aparatais, tačiau medikai vilties išgyventi duoda labai mažai. Visgi tikimės stebuklo ir to, kad ji už savo gyvybę kovoti nenustos. Rūta neturėjo galiojančio gyvybės draudimo ir milžiniškas ligoninės sąskaitas tokiu atveju teks padengti artimiesiems. Šiai dienai reikalinga surinkti 98 tūkst. AED (24 859 eurų / 26 684 USD). Išlaidos dar didės, o mirties atveju teks papildomai padengti kūno transportavimo į Lietuvą išlaidas. Smegenų mirties atveju gyvybę palaikantys aparatai atjungiami po keturių dienų, nes šanso pabusti nebėra. Nepaleidžiant vilties galima tęsti kartu su augančiomis sąskaitomis, tačiau tai galimybės nepadidina“, – po nelaimės „GoFundMe“ platformoje skelbė prodiuserės bičiuliai.

R. Mikalauskaitė / „GoFundMe“ nuotr.

R. Mikalauskaitė pramogų pasaulyje kurį laiką buvo žinoma ir kaip asociacijos „Metų muzikos apdovanojimai“ rinkodaros vadovė, o 2015 m. M.A.M.A. apdovanojimuose dėmesio sulaukė į sceną atlydėjusi atlikėją Džordaną Butkutę, rašoma 15min.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Robinas hudas

Robinas hudas portretas
Dievas pakorojo Gaila kad ne bybiu uzspirngo !!!! O tie kurie loja prisiminkit geriau kiek suka mergaitems gyweninu sugadino wafliai jus !!!

Gg

Gg portretas
Apzora

Anonimas

Anonimas portretas
Nereikia dideleis gabalais valgyt
VISI KOMENTARAI 46

Galerijos

Daugiau straipsnių