„Dviračio žiniose“ – pokyčiai: debiutuos nauja vedėja

  • Teksto dydis:

Nuo rugpjūčio 15 d. LRT televizijos žiūrovai išvys atsinaujinusią aktualijų humoro laidą „Dviračio žinios“. 29-ąjį televizijos sezoną skaičiuojančioje laidoje debiutuos nauja vedėja – aktorė Milda Noreikaitė. 

„Dviračio žinių“ peliukai Sūrskis ir Mauzeris niekur nedings – jie ir toliau puoselės šnekamosios buitinės politologijos žanrą.

„Sulaukusi pasiūlymo tapti laidos „Dviračio žinios“ vedėja labai apsidžiaugiau, nors vėliau pradėjau abejoti. Juk esu aktorė, o mano tvarkaraštis primena dėlionę, kurią kartais nelengva sudėlioti. Su šia laida užaugau, ji man visada kurdavo jaukumo jausmą. Girdi, jau prasideda – laida tapo kasdienybės dalimi. Būtent dėl šio ryšio ir priėmiau šį pasiūlymą. Man labai svarbu, kad būtų geras ryšys tiek su darbu, tiek su kolegomis. O čia kolegos tikrai puikūs! Nekantriai laukiu naujos pradžios. O ar baisu? Bijoti nėra ko, juk ne baubas. Aišku, visada truputėlį neramu, kai pradedi kažką naujo, bet visada džiugu išbandyti naujus dalykus“, – teigė M. Noreikaitė.

„Dviračio žinios“ jau daug metų stengiasi labai rimtai paaiškinti, kas vyksta šalyje ir pasaulyje, bet žmonės tik žiūri ir juokiasi.

„Laidos temos naujame sezone išliks tokios kaip visada – apie viską nuo politikos iki invazinių augalų naikinimo (kas šiais laikais irgi jau yra politika). Beje, „Dviračio žinios“ jau šiandien pradeda ruoštis pavasarį vyksiantiems savivaldybių tarybų ir merų rinkimams (ir daro tai kur kas anksčiau už pačius kandidatus)“, – teigia laidos prodiuseris Haroldas Mackevičius.

Satyrinė laida per LRT televiziją – nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 21.30 val. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patarimas naujai vedejai

Patarimas naujai vedejai portretas
Nereklamuok suvytusou papu. Ne tas amžius .

Ne nu

Ne nu portretas
buvo visai gerai. Tik dabar man gaila į jų kai žiūriu varganas intermedijas kai jie beviltiškai mėgina išspaust kažką apie Lukošenką ar panašiai..Supolitizavo konservynas savo gyvulius. Ir neliko nieko be retų išsisėmusių bajeriukų

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
DŽ baigėsi, kai Kazlas išėjo į dramą. Šerėnas ar net Kazlauskaitė tos laidos neišgelbėjo. Kazlas pasielgė labai egoistiškai, nes gerų dramos aktorių yra kiekviename teatre, o kito tokio komedijinio talento, kaip Kazlas, nebuvo tada, neatsirado ir po šiai dienai.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių