Dvyliktąjį viktorinos „Kas ir kodėl?“ sezoną pradės žinomi žmonės

  • Teksto dydis:

Jau pirmadienį LRT televizijos intelektinė viktorina „Kas ir kodėl?“ kviečia savo žiūrovus linksmai palydėti vasarą ir drauge pradėti dvyliktąjį žaidimo sezoną. Laidos vedėjas Darius Jurgelevičius įsikurs atnaujintoje studijoje ir surengs iššūkį keturiems žinomiems veidams – aktoriui Giedriui Savickui, dainininkei, kūrybininkei Dovilei Filmanavičiūtei, renginių, radijo laidų vedėjui Jonui Radzevičiui ir dainininkei, televizijos laidų vedėjai Ramintai Naujanytei-Bjellei.

„Ši laida yra mėgstamiausia mūsų namuose. Net mūsų dvimetis sūnus, išgirdęs pirmuosius „Kas ir kodėl?“ įžangos garsus, pradeda šaukti, kad čia mūsų su tėčiu žaidimas, kviečia mus skubėti prie ekrano. Labai smagu, kad šiandien mama čia, o mano vyrai stebės mano pasirodymą per televizorių“, – debiutu žaidime džiaugėsi D. Filmanavičiūtė.

„Ir mano ši laida mėgstamiausia. Ir mano žmonos, ir mamos. Mes visada, jei nespėjame įsijungti, atsisukame ir žiūrime. O dabar esu čia. Visai nesijaudinu, nes net jei pralaimėsiu, galbūt žiūrovai pagailės manęs ir, norėdami paguosti, surinks prizą kaip Sauliui Zaliui po „Auksinio proto“ finalo“, – šmaikštavo G. Savickas.

Į žinių dvikovą su Dovile stojęs Giedrius ne kartą bandė savo žaismingomis provokacijomis apie būsimą pergalę išmušti savo varžovę iš vėžių. Ar jam pavyko – paaiškės jau šįvakar.

„Labai džiaugiuosi, kad pirmą kartą gyvenime galėjau aiškiai girdėti vedėjo užduodamus klausimus. Gyvenant su didele šeima, nuolatiniam klegesy, jau buvau įpratęs skaityti žodžius iš Dariaus lūpų“, – prisipažino J. Radzevičius.

Jis teigia pagaliau supratęs, kodėl žaidėjai studijoje atrodo rimtesni nei gyvenime ir kodėl jie net po patirtos įtampos nori čia sugrįžti.

„Juk esu pratęs prie scenos, moku malšinti jaudulį, tačiau pirmą kartą gyvenime patyriau, ką reiškia vadinamasis „baltas lapas“ – galvoje nelieka minčių, o tada jau tikrai ne iki šypsenos. Gerai, kad atsibusti vis dėlto pavyko ir protas pradėjo veikti. O tada jau apėmė ir azartas. Išėjus iš studijos imi galvoti, kas būtų, jeigu būtų. Norisi grįžti“, – pasakojo Jonas, kurio pasirodymo ekrane, be abejo, laukia visa gausi šeimyna, besijaudinanti mama ir visa giminė.

Dainininkė R. Naujanytė-Bjelle „Kas ir kodėl?“ žiūrovams jau pažįstama – žaidėjų kėdę ji išbandė prieš kelerius metus.

„Antrą kartą čia jaučiuosi geriau, nes jau žinau, ką reiškia apsikvailinti“, – juokėsi Raminta.

Ar Giedrius įveikė Dovilę, o gal Dovilė – Giedrių ir kaip baigėsi draugiška Ramintos ir Jono dvikova, LRT televizijos žiūrovai pamatys jau šįvakar 18 val.

Naujojo, dvyliktojo „Kas ir kodėl?“ sezono žaidimai – įprastai ir neišvengiamai kiekvieną darbo dienos vakarą 18 val. nuo rugpjūčio 30-osios per LRT televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zinomam

zinomam portretas
Tai dabar visa gyvenima kalsit prie kryziaus,uz padaryta nusikaltima,

zinomi

zinomi portretas
ten ta stora tustute ar tas alkoholikas radzevicius, jis gi zmogu uzmuse ar klystu? Gal geriau kokius mokytojus, medikus pakvieskit

Babutė

Babutė portretas
Gal geriau nežinomi būtų ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių