Festivalis „M.A.M.A. vasara“ skelbia dar du vardus – scenoje pasirodys konkurso laimėtojai

  • Teksto dydis:

Paskutinį vasaros šeštadienį, rugpjūčio 27 dieną įvyksiantis festivalis „M.A.M.A. vasara“ ruošia programą, kurioje pasirodys šalies atlikėjai. Šiandien festivalio organizatoriai skelbia dar du vardus – tai pirmą kartą surengto konkurso „M.A.M.A. vasara jaunųjų atlikėjų konkursas“ laimėtoja, atlikėja Vytautė Tamutytė bei grupė „b4 u ask“.

Rugpjūčio 27 d. Raudondvaryje vyksiančiame festivalyje „M.A.M.A. vasara“ pasirodys daugybė Lietuvos atlikėjų, kurie pristatys savo muzikines programas. Tai bus vasaros uždarymas, kadangi renginys įvyks paskutinį vasaros šeštadienį.

Daugiau nei dešimt valandų truksiančiame festivalyje į sceną vienas po kito žengs dainininkai. Raudondvaryje pasirodys Justinas Jarutis, atlikėja Jessica Shy, taip pat scenoje pasirodys Donatas Montvydas, prieš didžiąją pertrauką vieną paskutinių koncertų surengs Justė Arlauskaitė-Jazzu. Bus galima išvysti atlikėją Vaidą Baumilą, Daddy Was A Milkman, „8 Kambarį“, Vidą Bareikį, visai neseniai savo solinę karjerą pradėjusį, grupių „Flash Voyage“ ir „Flying Saucer Gang“ narį Germanas Daškevičių-Gamką bei elektroninės muzikos atlikėją Jovani.

„b4 u ask“. / Organizatorių nuotr.

Pirmą kartą rengiamas „M.A.M.A. vasara jaunųjų atlikėjų konkursas“ suteikė galimybę savo kūrybą pristatyti dar mažai patirties turintiems, bet atkakliai aukštumų siekiantiems kūrėjams. Iš daugybės dalyvių, komisijai teko užduotis išrinkti dešimt geriausių, už kuriuos savo balsus galėjo atiduoti kiekvienas norintis socialinių tinklų lankytojas.

Daugiausia palaikymo sulaukusi atlikėja Vytautė Tamutytė iškovojo konkurso pergalę ir taip pelnė galimybę surengti pasirodymą didžiojoje festivalio „M.A.M.A. vasara“ scenoje.

„Nors tikrai gerai žinau, ką koduoja M.A.M.A. akronimas, sužinojus laimėjimo naujieną, M.A.M.A šiandien norisi šifruoti ir garsiai šaukti! Mano ambicijos muzikai atrakintos! Vien pradėjus įsivaizduoti, prieš kokią minią galėsiu dainuoti savo autorinę dainą, pilve itin nekukliu greičiu pralekia linksmieji kalneliai…Tiesiog vis dar negaliu patikėti ir be galo džiaugiuosi! Šiam pasirodymui tikrai atsakingai ruošiuosi, nes labai noriu, jog mano pirmoji daina „Apkabink save“ galėtų suskambėti nepriekaištingai ir apkabintų žiūrovų ausis. Scenoje tikrai netaupysiu nei savęs, nei energijos! Labai labai ačiū visiems už kiekvieną paspaustą „like“ konkurso metu, o dabar labai viliuosi ir kryžiuoju pirštus, kad „patinka“ po mano pasirodymo mintyse paspaus ir M.A.M.A festivalio klausytojai!“, – savo įspūdžiais dalinosi V. Tamutytė.

Tiesa, komisija nusprendė suteikti galimybę ir dar vienai grupei. Tai sparčiai populiarėjanti ir jau spėjusi pristatyti pirmąjį singlą su vaizdo klipu grupė „b4 u ask“. Grupės vokalistė daugeliui gali būti atpažįstama, kadangi iki grupės gimimo atlikėjo ir kaip solo atlikėja, slapyvardžiu Otreya.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių