Filme „Savižudžių būrys“ sužibėjęs nesantuokinis C. Eastwoodo sūnus: man nelengva

  • Teksto dydis:

„Manote, kad lengva būti superherojaus sūnumi? O žinote, kas dar sunkiau? Kasdien įrodinėti, kad vaidmenį galima gauti ne dėl garsios pavardės, o dėl iš tėčio paveldėto aktoriaus talento“, – sako Scottas Eastwoodas, Holivudo legendos Clinto Eastwoodo sūnus.

30–metis aktorius drauge su Willu Smithu, Jaredu Leto, Cara Delevigne, Benu Afflecku bei Margot Robbie nusifilmavo jau šį savaitgalį į Lietuvos kino teatrus atkeliaujančioje fantastinėje veiksmo komedijoje „Savižudžių būrys“ ir drauge su tėvu davė pirmą bendrą interviu žurnalui „Esquire“.

Aktoriui ir modeliui juosta „Savižudžių būrys“ – ne pirmoji, kuri pasirodo didžiuosiuose ekranuose. S. Eastwoodas jau yra suvaidinęs tokiuose filmuose, kaip „Mūsų tėvų vėliavos“, „Gran Torino“ bei kt. Clintas Eastwoodas, kuris puikiai žino, kokia brangi gali būti šlovės kaina, net nedavė sūnui savo garsiosios pavardės. Drauge su Jocelyn Reeves, naujagimį jiedu pavadino Scottu C. Reevesu ir net gimimo sertifikate nebuvo nurodytas žymiojo tėvo vardas.

„Dalyvavau daugelyje atrankų į savo tėčio kuriamus filmus. Jei būtų nepasisekę tapti aktoriumi, svarsčiau galimybę dirbti ugniagesiu. Jau turiu ir barmeno, ir statybininko darbo patirties. Niekuomet nesupratau aktorių, kurie sėdi ir laukia, kol jam paskambins agentas ar koks režisierius ir pasiūlys vaidmenį. Viską savo gyvenime pasiekiau pats, tėtis su garsia savo pavarde man tebuvo įkvėpimas bei pavyzdys“, – sako Scottu Reevesu titruose dažniausiai įvardijamas aktorius.

„Scottas buvo geras vaikas, neturėjome su juo problemų. Mama jam įskiepijo teisingas vertybes“, – sako C. Eastwoodas, kuris dėl daugybės darbų Holivude sūnaus augančio beveik nematė.

86–erių C. Eastwoodas taip pat kol kas tempo nelėtina. Netrukus kino teatruose pasirodys jo režisuota biografinė drama „Stebuklas virš Hadsono“, kurioje pagrindinį vaidmenį atliks Tomas Hanksas.

„Kol kas mums su Scottu neteko daug dirbti kartu, tačiau po jo pasirodymo „Savižudžių būryje“ aš jau planuoju sūnui didžiulį vaidmenį. Ir tikrai ne dėl to, jog jis išvaizdus ir filmo pažiūrėti ateis daugybė vienišų merginų“, – juokiasi legendinis aktorius, kuris pastaruoju metu dažniau sėdi režisieriaus kėdėje ir vis rečiau pasirodo ekranuose.

Šiandien kino teatruose pasirodantis „Savižudžių būrys“ – ilgai fantastinių veiksmo filmų gerbėjų laukta premjera. Filmas dienos šviesą išvysta praėjus lygiai 50 metų po legendinio personažo Džokerio gimimo. 1966 metais didžiuosiuose ekranuose pasirodžiusiose juostose apie Betmeną šį veikėją vaidino Cesaris Romero. „Savižudžių būryje“ Džokerio vaidmenį gavo grupės „30

Seconds to Mars“ lyderis, muzikantas bei aktorius J. Leto, nors jis pirmiau buvo siūlomas Ryanui Goslingui.

Juosta pasakos istoriją apie tai, jog kovai su blogiu kartais tenka pasitelkti dar didesnį blogį. Kuomet žmonijai ima grasinti dar nematytas pavojus, paslaptingos vyriausybinės organizacijos vadovė Amanda Voler pasiūlo netradicinę išeitį: kam statyti į didžiulį pavojų savo profesionalius žmones, kai galima pasinaudoti jau nuteistais nusikaltėliais? Taigi iš didžiausių žmonijos nusikaltėlių, pasižyminčių išskirtiniais gabumais, drąsa, sumanumu ir neturėjimu ką prarasti, suformuojamas nedidelis smogiamasis herojų būrys, kuriam skiriamos pavojingiausios užduotys pasaulyje – tikros savižudžių misijos.

Filmas „Savižudžių būrys“ į Lietuvą atkeliauja jau šiandien, rugpjūčio 5 dieną. Filmo anonsas:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių