Geidžiamiausias „Tinder“ vyras įsimylėjo modelį iš Lietuvos

  • Teksto dydis:

Geidžiamiausias „Tinder“ vyras Stefanas Pierre’as-Tomlinas meilę rado tik tuomet, kai nustojo leisti laiką populiarioje pažinčių programėlėje.

Kaip praneša dailymail.co.uk, Londone gyvenantis Stefanas Pierre’as-Tomlinas tapo rekordininku, nes per du metus sulaukė daugiau nei 14 600 pabraukimų į dešinę, parodančių moterų susidomėjimą.

Nepaisant daugybės potencialių gerbėjų, 30 metų modeliui S. Pierre’ui-Tomlinui per „Tinder“ nepavyko rasti mylimos merginos ir jis jau buvo praradęs viltį. Visgi savo antrąją pusę jis surado ne populiarioje programėlėje, o realiame gyvenime – ja tapo 26 metų modelis lietuvė Eglė Damulytė.

Su moterimi, žinoma kaip Damu, vyras susipažino prieš dvejus metus per vieną fotosesiją, tačiau iš pradžių jų santykiai buvo tik profesiniai.

Nepaisant pasaulį sukausčiusios pandemijos, S. Pierre’as-Tomlinas ir E. Damulytė pernai susitiko dar kartą, o tuomet jų jausmai vienas kitam įsiliepsnojo – neseniai jie apsigyveno drauge.

„Po pirmojo karantino susisiekiau su Damu ir pakviečiau ją į pasimatymą ir mes tiesiog vienas kitą įsimylėjome. Nuo tada mes pradėjome susitikinėti ir nuo birželio esame kartu. Prieš prasidedant antram karantinui, apsigyvenome kartu, o per trečiąjį karantiną toliau esame drauge“, – pasakojo modelis.

S. Pierre’as-Tomlinas džiaugiasi „tobula“ juos jungiančia chemija ir prisipažino, kad jam labai pasisekė. „Ji graži vidumi ir išore, man labai pasisekė. Šįkart turiu labai gerą nuojautą“, – sakė  vyras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jotvikingis

Jotvikingis portretas
Fuuuuu.... brudė!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Lt geda prisidarys babajuku pargabens juodziu kruva

nu kazinau

nu kazinau portretas
kaip baba sake sikdama neziureciau
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių