Grupės „KAnDIs“ gerbėjams – džiugios naujienos

  • Teksto dydis:

Algirdas Kaušpėdas su Viktoru Diawara, susijungę į muzikos grupę „KAnDIs“, šiemet pristatė debiutinį albumą „Už poliarinio rato“.

Duetas savo naujuosius gerbėjus nudžiugins ir pirmą kartą rengiamu soliniu koncertu, kuris balandžio 25 dieną įvyks Vilniuje, menų fabrike „Loftas“.

Vakar šia naujiena, likus lygiai mėnesiui iki numatyto koncerto, grupė pasidalino savo „Facebook“ paskyroje. Gyvam pasirodymui prie A. Kaušpėdo ir V. Diawaros dueto scenoje prisijungs būgnininkas Vytis Vainilaitis.

Kaip praneša organizatoriai, šiam koncertui muzikantai ruošia labai neįprastą sceninį sprendimą, kurio dar neišduoda. Tik užsimena, kad „Lofte“ atliks visas dešimt dainų iš savo albumo, tarp jų ir radijo singlais išleistus kūrinius „Už poliarinio rato“, „Vėjas“ ir „Moteris“. Pastarajam grupė kovo mėnesį pristatė Emilio Vėlyvio filmuotą vaizdo klipą.

Grupė atskleidžia ir dar vieną gerą žinią, kuri ypatingai pradžiugins vinilo formato gerbėjus – šiame koncerte bus pristatyta „KAnDIes“ albumo „Už poliarinio rato“ vinilo plokštelė. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ot rupužiokai :D)

Ot rupužiokai :D) portretas
net išvaizdos pokyčius sugebėjo reikiamai panaudoti! Jau nešnekant apie profesionalų atlikimą..ŠAUNUOLIAI.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių