Helovinas – beveik už durų: kaip papuošti augintinius?

Spalio pabaigoje vyksiančiai Helovino šventei ruošiamasi jau dabar. Galvojama, kaip papuošti namus, kaip patiems apsirengti, net rūpinamasi, kaip galima būtų padabinti savo augintinius.

Mažas kačiukas su didžiuliais šikšnosparnio sparnais – tai tik vienas iš keliasdešimties pasiūlymų, kaip papuošti keturkojį Helovinui.

Kostiumus, skirtus tik augintiniams, šiemet pasiūlė viena Didžiosios Britanijos naminių gyvūnėlių parduotuvė.

Asortimentą sudaro apranga su voro kojomis, minkšti ir šildantys džemperiai su moliūgų, vaiduoklių paveikslėliais.

Negalintiems gyvūno aprengti, rekomenduojama išbandyti priedus, segamus prie pavadėlių, pavyzdžiui, moliūgų, raganų, šikšnosparnių kepures, prisegamas jaučio ausis, kiaulės snukio kaukę ir daugelį kitų.

Helovino aksesuarai augintiniams, pasak parduotuvės vadovės Karlien Heyrman, yra vienas iš smagesnių būdų įtraukti mylimus gyvūnus į šventes, tad verta plėsti asortimentą, kad visi turėtų iš ko rinktis – nuo šiurpių iki itin mielų kostiumų.

Kitos panašios parduotuvės siūlo atkreipti dėmesį ir į gyvūno dydį bei charakterį.

Tai, kas tinka mažiems šunims ar katėms, visiškai gali netikti suaugusiems.

Daugeliui mažiau streso kelia prisegami aksesuarai, kurių gyvūnas beveik nejaučia ir su kuriais judėti patogiau. Tad šiuo atveju tiktų prisegami drugelio, šikšnosparnio sparnai ar voro kojos.

Tiems, kuriuos aprengti lengviau, galima parinkti ir įdomesnius kostiumus, pavyzdžiui, paversti šunį didžiuliu lavašu su sūriu, salsos padažu ir salotų gabalėliais. Šie kostiumai būna su užsegimu ties kaklu ir pilvu.

Keturkojis gali virsti ir mielu monstru, kuris privers nusišypsoti ne vieną praeivį.

Tam reikės žalios spalvos kailio kostiumo ir galvos apdangalo su trimis akimis, iltimis ir spalvotais ragais.

Įmanoma keturkojį paversti ir drakonu. Vienoje internetinėje parduotuvėje drakono kostiumas padengtas aukso spalvos žvyneliais, jis papuoš gyvūną nuo galvos iki uodegos.

Lietuvoje dar nėra tradicijos rengti gyvūnus Helovino šventei, tačiau bėgant metams atsiranda vis daugiau aksesuarų, daugiausia – šunims ir katėms skirti žaislai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vladas

Vladas portretas
Tam helovinui ruošiasi tik žmogos ir besmegenis jaunimėlis,nes jų tuščia galvelė pripūsta žolės dūmų ir propagandos.

kokius augintinius?

kokius augintinius? portretas
Moliūgus?

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na lietuviai būkim pagaliau LIETUVIAIS o ne jankių subinių laižytojais, Lietuvoje tai susisikaupimo ir rimties šventė o ne jankių sugalvota ir mums brukam biaurastis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių