Holivudo žvaigždė H. Fordas – pirmąkart viešumoje po lėktuvo avarijos

  • Teksto dydis:

Holivudo žvaigždė Harrisonas Fordas pirmąkart pasirodė viešumoje po lėktuvo avarijos

Kino sagos „Žvaigždžių karai“ (Star Wars) aktorius Harrisonas Fordas (Harisonas Fordas) penktadienį dalyvavo komiksų ir persirengėlių šou „Comic-Con“ Kalifornijos mieste San Diege, pirmąkart pasirodęs viešumoje po lėktuvo avarijos šių metų kovą.

Aktorius, kuri „Žvaigždžių karuose“ vaidino erdvėlaivio kapitoną Haną Solą, sakė savo gerbėjams: „Man viskas gerai. Juk atėjau čia, todėl labai blogai būti negali?“

H.Fordas susilaužė čiurną ir dubenkaulį, kai jo vintažinis monoplanas sudužo nukritęs viename golfo aikštyne Los Andželo priemiestyje Venise, bet panašu, kad jo būklė jau smarkiai pagerėjo.

Jis buvo įtrauktas į žiuri kasmet vykstančiame pasaulinio masto komiksų mugėje kartu su kitais originaliosios „Žvaigždžių karų“ trilogijos aktorių kolektyvo nariais – Marku Hamillu (Marku Hamilu), vaidinusiu Liuką Skaivolkerį, ir Carrie Fisher (Keri Fišer), sukūrusią princesės Lėjos vaidmenį.

Ši trijulė vaidins tuos pačius personažus režisieriaus J.J.Abramso (Dž.Dž.Abramso) kuriamame tęsinyje „Žvaigždžių karai VII: Jėga nubunda“ (Star Wars: Episode VII – The Force Awakens), kurį planuojama išleisti šių metų gruodžio 18 dieną.

Komentuodamas savo sugrįžimą į tą mokslinės fantastikos sagą, H.Fordas sakė: „Turėtų atrodyti absurdiška ... Tai buvo prieš daugiau negu 30 metų, o aš tam tikra prasme suaugau. Tačiau aš pasirašiau. Galiu jums pasakyti, kad jausmas buvo puikus.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių