I. Krupavičius grįžta į televiziją: laižau gyvenimą ir mėgaujuosi

„Po pasitraukimo iš „Labas rytas, Lietuva“ buvau nusprendęs matyti tik horizontą, jūrą ir saulę. Žinojau, kad grįšiu į televiziją, bet skubėti nebuvo ko. Kopinėdamas po kalnus su žmona, Šri Lankoje, sulaukiau prodiuserio Mariaus Sipario skambučio – Ignai, grįžk anksčiau, turim reikalų!“ – apie netikėtą pasiūlymą tapti naujo LRT vasaros žaidimo vedėju pasakojo Ignas Krupavičius.

Išgirdęs projekto idėją, jis nusprendė savo atostogas pratęsti ant Neries paplūdimio smėlio: „Amžiną atilsį Zita Kelmickaitė man sakydavo – Ignuk, niekada nežinosi, ar buvo verta, jei nepalaižysi! Todėl laižau gyvenimą ir mėgaujuosi“, – garsios muzikologės, televizijos ir radijo laidų vedėjos žodžius prisiminė Ignas. Todėl, ilgai nedvejojęs, nusprendė nerti į šią avantiūrą.

Galiu pažadėti, kad šią vasarą šeštadienio vakarais bus daug saulės, juoko, šokių ir azarto. Laukia daug netikėtumų ir vasariškų nuotykių – tokios dramatiškos vasaros sostinėje dar nebuvo!“, – smagius patyrimus prognozavo televizijos žaidimo vedėjas I. Krupavičius.

Naujas, unikalus ir dar niekur nematytas LRT vasaros žaidimas „Duok penkis!“ –  nuo birželio 10 dienos, 21 val., iš karto po „Panoramos“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sveiki sugrįžę

Sveiki sugrįžę  portretas
Iš didelio debesies mažas lietus, dabar bent nereikės anksti keltis.

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
Kiek visgi silpnapročių komentatorių Lietuvoj...

palaize siauruseviciui

palaize siauruseviciui portretas
ir grizo i lrt-kas dar neaisku
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių