Ispanijoje viešinti V. Siegel atsidūrė ligoninėje: kol kas savijauta negerėja

  • Teksto dydis:

Į Valensiją  darbo reikalais atvykusi žinoma verslininkė Viktorija Siegel dėl sveikatos problemų atšaukė planuotus susitikimus. Ispanijoje viešinčiai moteriai teko kreiptis į medikus bei pabuvoti ligoninėje. Nepaisant to, Viktorija savo sekėjams instagrame trečiadienį sakė, jog sveikata negerėja.  

„Atrodo tuoj apalpsiu, tikrai apsinuodijau, net kaulus laužo, o dar tik įpusėjo darbo diena“, – antradienį teigė V. Siegel.

„Viena „linksmesnių“ kelionių. Iš akių matosi – stiklinės akys. Neverkiu, tiesiog belekaip vimdo nuo visko. Vandens išgeriu, ir nuo to vimdo. Paprašiau kolegės, nuėjo man vaistų į vaistinę. Partneriai vietiniai, ispanai, rekomendavo vaistus, sakė, turėtų labai padėti. Turiu pusę valandos iki kito susitikimo, rytoj vėl susitikimai, tai labai tikiuosi atsigauti. Nepamenu, kada man taip bloga yra buvę“, – kalbėjo V. Siegel.

Nepaisant dedamų pastangų, sveikata negerėjo, todėl antradienio vakarą teko atšaukti planuotus susitikimus. „Visgi tą susitikimą, kuris dabar turėjo link vakaro įvykti ir turėjome važiuoti į dar vieną gamyklą, perkėlėme, nes tiesiog neįmanoma. Atsikeliu, paeinu du žingsnius ir vemiu. Išgėriau vaistų, ačiū Dievui, angliukų buvome įsidėję iš Lietuvos.  Labai tikiuosi, kad pagerės, nes rytoj ryte turiu būti kaip agurkėlis. Labai ir filmavimas svarbus, ir labai svarbus susitikimas su partneriais, neturiu laiko sirgti. Jei būčiau Lietuvoje, kaip norėčiau išsigulėti lovoje. Nes aš, kai būnu apsinuodijus, man jėgų lygiai nulis “, – antradienį kalbėjo V. Siegel.

Instagramo stop kadras. 

Po kelių valandų ji pasiguodė, kad dėl prastėjančios savijautos teko išsikviesti greitąją medicinos pagalbą. Tačiau čia laukė dar vienas netikėtumas – su ispanų medikais susikalbėti be kalbos vertimo programėlių nepavyko.

„Kas minutę situacija prastėjo, vaistai nei kiek nesuveikia. Iškvietėm greitąją. Susišnekėti gaunasi tik per vertimo programėlę, nes greitosios pagalbos darbuotojas angliškai nešneka, nieko nesupranta. Tikiuosi, pastatys ligoninėje lašalinę ir bent kažkiek pagerės“, – rašė V. Siegel.

Instagramo stop kadras

Trečiadienio rytą moteris pasidalino liūdnomis žiniomis – sveikata vis dar negerėja, net padedant medikams. „Tik po sulašintų lašalinių tikrai atrodė yra pagerėjimas. O po to, naktį, prasidėjo pats linksmumas, vėmimas kas 10–15 min., kuris tęsiasi iki dabar. Kraują paėmė, nieko nerado, nesuprantu, kas man gali būti“, – trečiadienio rytą rašė žinoma moteris. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zita

Zita  portretas
Kaulus laužo kai reikia dozės , ką nežinai iki šiol ,mokytoja ir patarėja kaip gyventi

Robertas

Robertas portretas
Aš nevalgau užsienyje restoranuose ,norint gerai jaustis pirkti maistą is super marketų

St.

St. portretas
Ačiū dievui, pakratys kojas, nustos apie ją rašyti ...
VISI KOMENTARAI 64

Galerijos

Daugiau straipsnių