J. Anusauskienė džiaugiasi naujais jausmais: vienas kitą atrado pažinčių programėlėje

  • Teksto dydis:

Fotomenininkė Jurga Anusauskienė džiaugiasi neseniai užgimusiais jausmais tolimųjų reisų vairuotojui Nerijui.

„Pavasaris nėra tik metų laikas. Tai – būsena!!!! Myliu Tave, Neruti“, – po nuotrauka, paskelbtoje socialiniuose tinkluose, jausmų neslėpė fotomenininkė.

Kaip praneša portalas Žmonės.lt, jie meile mėgaujasi jau pusę metų

„Dažnai kartoju, kad norėti ir mylėti yra veiksmažodžiai, tad neužtenka tiesiog atsisėdus ant lovos kažko norėti – reikia imti ir daryti. Mes vienas kitą atradome pažinčių programėlėje „Tinder“, tad noriu padrąsinti visus, kurie nesiryžta imtis veiksmų“, – sakė J. Anusauskienė.

J. Anusauskienės feisbuko nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sorry,ber raso

Sorry,ber raso portretas
Daug idomybiu rasi apie jis nauja drauga..bet jis ir is veido matosi...ne del meiles,bet del turtu..Juk jis dar vedes,furistas,isdaves zmona,savo seima..kaip taip nusirinkti,kaip taip noreti vyro,nesvarbu kas jis toks. Juk Lietuva mazas kaimelis,veliau visi suzino. Jurga,reikejo dar palaukti,netempti i savo buta.Jis dabar vaidins,kad nuskriaustas buvo...seima isdaves,raso,kad net alchaska geras...Na,kam reikia reklamuotis per visa Lietuva,rodosi abu zvaigzdes.Geda ! Gyvenkite pasislepe,nesireklamuokite..ne tas vyras,apue kuri svajojai...aferystas geras..

DEMESIO !!!

DEMESIO  !!! portretas
As labai tikiuosi, kad MANO komentara perskaitys zmones, kurie bendrauja su Anusauskiene, arba bus padaryti skrynai,kad persiust kitiems ir ar kad daeitu iki 'ponios' . Nerijus is tiesu yra Anyksciuose gerai zinomas alchasas, mergisius.Slyksciausiai kalba apie savo seima ! Vaidyba-koks jis 'vargsas' berniukas buvo, kaip jo niekas nemylejo ir tt . Sokinejantis nuo vienos prie kitos, o cia, pagavo tokia tai dabar desis krutas ir VISKA sau leidziantis, kuris grasina, nes turi itakinga moteri, su kurios deka, susidoros bet su kuo!! Nerijau - tu esi paprastas Anyksciuose nusigeres vargsas, skolose paskendes, kuris dabar dedasi VISAGALIU !Tikiuos, sitas komentaras nueis iki tam tikru zmoniu !!ausys nulinktu, akys isliptu, kad visi Anusauskienes gimines,draugai ir artimieji suzinotu, kas tai per padaras!

MELAS

MELAS portretas
Per akis !! Ta Anusauskiene vapsce zino, kad tas vedes vyras yra?! Kaip jos seima ji siltai prieme...taip-nes Nerka savo pasakom gerai pavare, kaip ir kitom buvusiom draugem!! Tik jam dabar geras kasnis su ta boba, garsus tapo, jam daugiau nieko ir nereikia! O Anusauskiene aogailetina!! Deda tokius straipsnius,girias, o Nerkos ZMONA viska mato.... Anusauskiene yra blogas zmogus, kaip ir tas chronius furistas !!!! Visi Anyksciai ji zino !!
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių