A. Jagelavičiūtės ir kaimyno konfliktas: žinomai moteriai gresia bauda iki 140 eurų

  • Teksto dydis:

Stilistės ir nuomonės formuotojos Agnės Jagelavičiūtės ir kaimyno konflikto istorijoje – naujos detalės. Žinoma moteris baudžiamosios atsakomybės išvengė, tačiau policija pradėjo administracinę teiseną dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyresnysis specialistas Tomas Bražėnas portalui kauno.diena.lt teigė, kad pradėta administracinė teisena pagal ANK 481 straipsnio 1 d. – dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo.

Necenzūriniai žodžiai ar gestai viešosiose vietose, įžeidžiamas kibimas prie žmonių, kiti tyčiniai veiksmai, kuriais siekiama pažeisti viešąją tvarką ir žmonių rimtį, užtraukia baudą nuo 30 iki 140 eurų.

Pasiteiravus, ar ši teisena pradėta A. Jagelavičiūtės atžvilgiu, policijos atstovas nedetalizavo: „Policijoje yra registruotas konfliktas, negaliu pasakyti, kad tai konkrečiai jūsų minimam asmeniui, tai privatus asmuo. Tame konflikte dalyvavo du asmenys, policija nagrinėjo įvykio aplinkybes ir vienam iš konflikto dalyvių pradėta administracinė teisena pagal jau minėtą straipsnį“, – sakė T. Bražėnas.

Portalas anksčiau jau rašė, kad žinomą moterį filmavusiam kaimynui policija skyrė 10 eurų baudą už šiukšlinimą. „Vienam iš konflikto dalyvių buvo skirta bauda, jis sutiko su ja, o daugiau baudų niekam nebuvo skirta“, – šį antradienį teigė pašnekovas.

Tiek viena, tiek kita konflikto pusė išvengs baudžiamosios bylos. „Buvo atsisakyta pradėti ikiteisminį tyrimą, prokuroras tam sutikimą davė, nematė pagrindo. Tyrėjas nuspręs, kokia bauda bus skirta“, – sakė policijos atstovas, patikslinęs, kad tyrimo metu straipsnio klasifikacija gali keistis. 

Vaizdo įrašas viešoje erdvėje paviešintas prieš daugiau nei savaitę: tarp A. Jagelavičiūtės ir kaimynų liejosi necenzūriniai žodžiai, žinoma moteris taip pat aprašinėjo kaimynų buto duris. Kaip teigiama, tarp A. Jagelavičiūtės ir kaimyno konfliktai kyla nebe pirmą kartą. Šį kartą žinomą moterį papiktino vyro prie jos durų paliktos šiukšlės.

Nuomonės formuotoja šio konflikto žiniasklaidai nekomentuoja, tačiau savo poziciją išdėstė socialiniuose tinkluose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dana

Dana portretas
Ta nuomonės formuotoja suformavo labai aiškią nuomonę apie save

Hm

Hm portretas
Bauda 140eur, o kiek naujos durys?

Vida

Vida portretas
Nubausit pinigine bauda ir nebeturės už ką nuvažiuoti į Nidą. Vasara tik prasidėjo. Gaila įžymybės.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių