Jovani jungiasi prie „Power Hit Radio“ kolektyvo: radijas – neatsiejama mano gyvenimo dalis

  • Teksto dydis:

Jaunimo radijo stotis „Power Hit Radio“ dalijasi puikiomis naujienomis – prie kolektyvo jungiasi elektroninės muzikos kūrėjas Jonas Nainys-Jovani.

Kiekvieną šeštadienį nuo 21 val. radijo klausytojai kviečiami praleisti su Jonu bei atsinaujinusia laida Jovani@Club.

„Radijas į eterį leidžia daugiausiai specializuotų šokių muzikos laidų – Tiesto ClubLife, Virus J, Driule & The Gang, G-Spot Dj’s ON AIR, Robin Shulz, Eelke Kleijn bei daugelį kitų. O dabar, prie visų šių didžėjų, prisijungia ir dar vienas Lietuvos didžėjus Jovani. Ar dar lieka klausimų, ko klausytis?“ – Jovani prisijungimu prie radijo kolektyvu džiaugėsi „Power Hit Radio“ programų direktorius Saulius Baniulis.

Ši vasara, kaip sako Jovani, bus tikriausiai darbingiausia jo gyvenime. Vien per pirmąsias vasaros savaites jis renginiuose apšildė tokias žvaigždes, kaip Maneskin ir Dua Lipa, o netrukus Taline apšildys kitą žinomą didžėjų Tiesto. Ir nors šiuos pasiekimus J. Nainys labai vertina, jis neslepia, kad visišką pilnatvę pajautė tik tuomet, kai nusprendė ir vėl grįžti į radiją.

„Radijo labai pasiilgau – būtent čia jaučiuosi profesionaliausias, tikruoju savimi, tikruoju Jovani. Radijas man yra įaugęs į kraują. Praleidau labai daug valandų tuo besidomėdamas ir tą darau iki šiol, nes būtent čia ir noriu būti. O ypač gerai tą supratau tada, kai nuo radijo buvau trumpam atitrūkęs. Atrodė, kad lyg ir viską turiu, bet gyvenime vis dėlto kažko stipriai trūko. Radijas – neatsiejama mano gyvenimo dalis“, – apie savo aistrą, kuri užgimė dar 2005 metais, pasakojo J. Nainys.

Didžėjus prie mylimo darbo sugrįžta kaip niekad užtikrintas. Praleidęs daugybę valandų svarstant, kaip tą padaryti teisingai, dabar jis jaučiasi radęs atsakymą. Didžiausias Jovani tikslas – sukurti tokią laidą, kurioje būtų jaučiamas abipusis ryšys tarp jo paties ir klausytojų. Kaip sakė J. Nainys, tam neužtenka dainą tik pristatyti, o vėliau ją sugroti –  radijas suteikia kur kas daugiau galimybių, kaip užmegzti ryšį su savo klausytojais ir pasijausti taip, tarsi visi būtų šalia.

„Šioje savo laidoje noriu pasakoti istorijas – apie kūrinius, kuriuos atradau, ir apie žmones, kuriuos per visą šį laiką sutikau. Aš noriu kalbėti per emocijas, įtraukti klausytojus ir net savo draugus. Kiekvieną kūrinį atrinksiu pats ir visi jie bus patikrinti – tai kūriniai, kuriuos groju nuo karjeros pradžios ir apie kuriuos galvoju net užsimerkęs. Muzika – labai stipri emocija, o jei sugebi tai įrišti į gražų pristatymą prisiminimais, daug kas reaguoja su tavimi. Tada tai tampa labai vertingu turiniu, pažymėtu nostalgija“, – pasakoja J. Nainys-Jovani.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nepažįstu

Nepažįstu portretas
bando išgarsėti pigiausiu budu, tipo aš gražus ir plokit man...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių