Londone įstrigusi D. Bilevičiūtė valgo daug: kūnas pasidaro stabilus, apvalus, gražus

  • Teksto dydis:

Dainininkė ir vokalo mokytoja Daina Bilevičiūtė kovo mėnesį išskrido į Londoną darbo reikalais ir iki šiol yra ten įstrigusi.

„Labai man baisu. Londonas sustojęs, tuščia. Vieną dieną čia važiavau traukinuku, buvau jame viena. Dažnai čia švilpia greitosios ryte ir vakare, pavyzdžiui, vakar iki ketvirtos valandos oficialiai jau buvo 900 mirusių žmonių“, – LNK laidai KK2, rodomai šį ketvirtadienio vakarą, 19.30 val., iš Londono šį ketvirtadienio vakarą pasakos D. Bilevičiūtė.

Daina juokiasi užsikarantinavusi Londone, dukros bute, prie šaldytuvo, o karantino metu pradėjo nevaldomo valgymo dietą.

„Mes siūlome dietą valgyti kuo daugiau, judėti kuo mažiau. Žinokite, viskas labai gerai veikia kūną, kūnas pasidaro toks stabilus, toks apvalus, gražus, tu tiesiog labai puikiai jautiesi. Suprantat, na, negali tiesiog žmonėms rekomenduoti valgyti tik košę, reikia pavalgyti ir torčiuko, ir braškyčių, reikia dietines bombas suvalgyti. Grožis neturi svorio, chebra“, – geros nuotaikos neslėps Daina.  

Tuo metu, kai Daina turi laisvo laiko nuo nevaldomo valgymo dietos, kuria valgymo ir įvaizdžio palaikymo video socialiniame tinkle „Tik Tok“. Įrašai – ne soliniai. Juos Daina kuria kartu su savo drauge madam Tiu tiu.

Tiesa, per tą karantiną Dainą praleido savo svarbiausią šventę – gimtadienį. Šiemet pirmą kartą per istoriją Dainos gimtadienyje nebuvo nei dvarų, nei bažnyčių, nei kadilako, nei Šarkienės. Bet dovanų Daina vis tiek gavo – asmeninę erotinę fotosesiją pavadinimu „Grožis neturi svorio“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

alio

alio portretas
Neturi gero boifrendo tai ir taisosi...Galetu vyrai jai padeti"palaikyti forma"...

IRGI KUDAS

IRGI KUDAS portretas
VIENA METRO TRAUKINYJE,NES DAUGIAU NIEKS NETILPO.;-)

ALGIS

ALGIS portretas
KAIP NEĮSTRIGS , JEIGU PRO JOKIAS DURIS NEPRALENDA , NU IR ŠLYKŠTI BOBA , DAR GARSINASI .
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių