M. Starkus apie brangiausius žmones: jei neturėčiau palaikymo iš šeimos, negalėčiau nieko padaryti

  • Teksto dydis:

Antrąją Kalėdų dieną TV3 žiūrovus prie ekranų pritrauksianti laida „Starkus stato“ bus kitokia. Laidos herojais taps visa kalėdiniais megztiniais pasipuošusi šeima – Martyno Starkaus žmona Kotryna keps bandeles, mažiausioji jų dukra pasakos apie kalėdinį vaidinimą, o taip pat visi keisis dovanomis.

Kaip pasakos Martynas, šįkart ne tik laida, bet ir visa šeima taps kitokia. Jie švęs, kalbėsis, dalinsis pasakojimais apie vienas kitą, tačiau kartu nenutols ir nuo pagrindinės metų temos – statybų.

Šįkart į sodybą suskubs visi – tiek vyriausioji dukra Martyna, tiek ir mažesnės Elzė ir Mėta bei žmona Kotryna. M. Starkų tai ypatingai džiugins – jis neslėps suprantantis, kad metams bėgant ir dukroms augant, tokie susitikimai taps retesni.

„Labai svarbu, kad šeima palaikytų tavo idėjas. Mano gyvenime taip jau nutiko, kad aš turiu daug keliauti. O ir šiaip mano darbo veikla yra gana nestandartinė. Bet jei neturėčiau palaikymo iš šeimos pusės, būčiau niekas – nieko negalėčiau padaryti. Kada neturi dvasios ramybės daryti darbus, tu nieko ir nepadarysi“, – atviraus Martynas ir švenčių metu neslėps dėkingumo artimiausiems žmonėms.

Laidoje žinomas vyras atvirai pasakos apie kiekvieną savo šeimos narį. Šįkart „Starkus stato“ filmuosis ir jo vyresnėlė Martyna. Merginai jau 18 metų, o vasarą, kai šeima nemažai laiko leisdavo sodyboje, ji dirbo kitus darbus.

„Mano vidurinę dukrą Mėtą vadiname mūsų viršininke, kadangi ji atsakinga už savo seseris – tiek vyresnę, tiek jaunesnę. Ji visais rūpinasi, yra tikra organizatorė. Šiose statybose ji jau daug ką žino, labai mums stengiasi padėti. Mėtai tai yra svarbu. Ji labai laukia, kada baigsis visi šie darbai ir jos galės čia leisti laiką“, – pasakos Martynas.

O štai mažoji Starkų atžala Elzė – ta, kuri visuomet priverčia išspausti šypseną: „Mažiausias vaikas turi būti aktyvus, nes kitaip vyresni ją užgoš. Dėl to ji visuomet stengiasi pasakyti savo nuomonę, o mes tai skatiname. Jauniausios klausyti visuomet įdomu, nes ji – mūsų šeimos linksmintoja ir humoristė. Ji ir pati sakė, kad jos darbas yra linksminti šeimą. Ir tai jai puikiai sekasi.“

Gražių žodžių M. Starkus negailės ir savo mylimajai Kotrynai. Ji, anot jo, visuomet viską daro sąžiningai, nuoširdžiai ir iki galo.

„Dėl to ir bandeles laidai ji kepė specialiai iš vakaro, ruošė jas kaip tikram gyvenimui – jai nepriimtinos televizinės taisyklės. Kulinarinės ir konditerinės nuotraukos dažniausiai būna kitokios. Fotografai tą maistą padažo, palakuoja – tas maistas nebėra valgomas, jis skirtas tik fotografijai. O kai Kotryna leido savo knygą „Penktadienio desertai“, jos atveju viskas buvo tikra, natūralu, bandyta kepti net penkis kartus, kol jai pagaliau atrodė, kad išėjo tobulai. Aš sakiau, juk niekas neragaus ir nežinos to skonio… O ji vis atsakydavo, kad tai – nesvarbu, nes žinos ji“, – pasakos M. Starkus.

Tiesa, šventinėje laidoje netrūks ir statybų temos – Kotryna susitiks su architektu ir domėsis, koks interjeras labiausiai tiktų jų sodybai, o pats Martynas pasakos, kaip išsirinko dažus namo apdailai.

Šventinė „Starkus stato“ laida – gruodžio 26-ąją, 17.15 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Q

Q portretas
Slepiasi tipelis už žmonos šėšėlio , gal su padėlniku susipyko kad i žygius netraukia , sugalvojo nauja atmazke - namo statyba dalyvaujant žmonai [yra kam rastus tampyti]

Vytaras ir Starkus

Vytaras ir Starkus portretas
yra tokie įdomūs krienai kad turbūt antrų tokių nerasi. Orginalai. O atrodo nieko tokio nedaro. Tik keliauja, filmuoja (va Starkus sumanė dar namą statyt) ir kalba paprastu nuoširdžiu stilium kokiu kalba kiekvienas iš mūsų. Namie, gatvėje, darbe. Nei perdaug nei per mažai. Kiti žvaigždūnai kol ką pasiekia tai vos ne per galvą verčiasi o šitiem viskas lygtais iš oro išeina. Labai vykusiai ir įdomiai. Kuo didesnės sėkmės jiems ir toliau.Su šventėm!

Turėtų būti labai idomi laidelė.

Turėtų būti labai idomi laidelė.  portretas
Visada laukiu jos ir viliuosi , kad "šį kart" reklamos bus mažiau arba bent gudriau užmaskuota. O laida tikrai aktuali - nuo ÷iki.... Simpatiškas Marčius , o ir jo šeima puiki. Gera matyti darniai kuriančius būsimus namus....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių