M. Stonkus apie Celofano šou: jis paliko š**ų puodą virti, gerai paveikė kitus žmones

  • Teksto dydis:

M. Stonkus apie šią situaciją jau buvo pasisakęs, tačiau daugiau detalių apie įvykį pateikė tinklalaidėje „Vėl tie patys“.

Primename, kad aktorius ankstesnėje tinklalaidėje pasakė, kad kviečia Celofaną eiti į ringą.

„Na, bet jis drąsus labai – jis atvarė su 12 bachūrų, – sakė M. Stonkus ir pasakojo apie įvykį toliau. – Mes vaidinome spektaklyje, pabaigėm spektaklį ir ateina Gelminė į mane žiūri tokiomis didelėmis akimis ir sako: „Tu dabar būk čia ramiai, nes Celofanas atvarė. Nieko nedaryk, ramiai.“. Tada ji atnešė telefoną ir parodė, kaip viskas buvo. Kol mes vaidinome spektaklyje, jis bandė įeiti į salę, bet niekas jo neįleido, nes jis nei bilieto neturėjo, nei respiratoriaus.“

Celofanas pradėjo aktoriaus ieškoti, klausinėti kitų, kaip jam pamatyti M. Stonkų, ir galiausiai įėjo pro tarnybinį įėjimą. „Jis vienas įeina, ir vaikšto“, – pasakojo M. Stonkus. 

Tęsdamas pasakojimą jis tikino, kad vyras norėjo įsibrauti į jų spektaklį: „Grimo kambaryje sėdėjo Aistė (vadybininkė, aut.past.) ir pakėlusi akis, pamatė, kas atėjo, ir negalėjo patikėti, ką mato. Jis tarsi ir įėjęs, bet kaip ir neįėjęs ir jis pradėjo klausinėti, kur Stonkus“.

Jis teigė, kad mergina jį bandė sustabdyti. „Jis vieną daro, o kitą šneka. Daro duris ir sako, tai aš niekur neisiu. Jis sako, kad neina į salę, bet stumia. Ji patraukė jį, tada jis – ką čia liečiat mane. Ji greitai paskambino kultūrkės darbuotojams, gerai, kad buvo daug kultūros centro darbuotojų – jie iškvietė policiją, nes, pasirodo, jis atėjo su dešimt žmonių ir dar per tiesioginę transliaciją kvietė kitus prisijungti pasišnekėti. Stoviu, man rankos dreba, galvojau, tai kiek pasirašinėt reikės.“ Tinklalaidės vedėjai juokavo, kad susijaudino, kad tiek gerbėjų atėjo ir reikės dalyti autografus.

„Paskambinau vienam žmogui, kuris man sakė niekur neit. Policija jau važiavo. Jis man priminė, kad aš turiu atleidimą pagal laidavimą, tai ir viskas, pasibaigė mano visi ereliavimai ir visi šokinėjimai“, – jis sakė, kad su humoru šitos situacijos nebūtų pavykę išspręsti.

Rolandas Mackevičius teigė nesuprantantis, kodėl kilo šis konfliktas. M. Stonkus teigė, kad Celofanas pasinaudojo proga gauti dėmesio ir atvykęs sukūrė situaciją, pasikvietė žmonių, atsisėdo į automobilį ir išvažiavo. „Ir paliko š*** puodą virti. O pats išvarė. O tas š**ų puodas virė, virė, taškėsi, taškėsi, ir išsitaškė iki tokio dalyko, kad realiai... Jis labai gerai paveikė kitus žmones“, – teigė M. Stonkus. 

 

Vis dėlto M. Stonkus pasakoja, kad Celofanas moka labai gerai manipuliuoti žmonėmis ir tiesioginės transliacijos metu juos kurstė prieš vyrą. „Aš pasiskambinau vienam žmogui, nes nežinojau, ką daryti. Būčiau išties išlėkęs į lauką ir būtų akistata, net nebūtų galima tiesiog pajuokauti. Manau, kad visa tai labai rimta buvo. Galiu pasakyti, kad Celofanas tiesiog kurstė žmones prieš mus. Jis atvarė, pasinaudojo proga gauti  dėmesio, surežisavo situaciją, paėmė 10 žmonių, atsisėdo į mašiną ir paliko visą šitą nesąmonę virti. Jis paveikė kitus žmones, manipuliavo jais. Man labai keistai atrodo, kad pats Celofanas tikėjosi kažkokios akistatos, muštynių, bet vos tik atvykus policijai jis atrodė lyg gerutis. Dabar gyvenu svarstydamas, ar bus čia kažkas ar nebus. Ir suprantu vieną dalyką – kad jei ir kažkas atsitiktų, tie žmonės, kurie yra lengvai manipuliuojami, labai greitai po to Lietuvoje pradėtų daryti labai blogus dalykus“, – susirūpinimą reiškia vyras.

 


Šiame straipsnyje: Mantas StonkusCelofanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių