M. Vygantas Lietuvoje įrašė naują dainą

  • Teksto dydis:

Šiandien dienos šviesą išvydo naujausia Manto Vyganto daina „Vasara“, kuri įrašyta Lietuvoje. Nors atlikėjas dainos įrašus galėtų padaryti ir Londone, kuriame gyvena, tačiau renkasi gimtinėje dirbančius profesionalus, kuriais pasitiki visu 100 procentų. 

„Su Mantu lengva dirbti – į įrašų sesijas jis visada žiūri labai atsakingai, atvyksta pasiruošęs, puikiai intonuoja. Taip pat jis – tiesiog geros nuotaikos užtaisas!“ – taip apie Mantą, jo vokalinius sugebėjimus ir charakterio ypatumus atsiliepė Laurynas.

L. Baškys, M. Vygantas ir V. Venslovienė / M. Vyganto asmeninio archyvo nuotr.

Įrašai truko darbo dieną, po kurių sekė kitas procesas: gitaros partijų įrašymas, vokalų suvedimas ir dainos tobulinimas. Šis atsakingas darbas patikėtas muzikos prodiuseriui bei gitaros virtuozui Giedriui Balčiūnui – Mr. Jumbo. Paklaustas, ar vis tik daug darbo reikėjo įdėti tvarkant Manto įrašytą vokalą, šis atskleidė visą tiesą.

„Aš pats, kaip roko atstovas, turėčiau kitokį atsakymą pateikti, bet tikrai mėgstu kokybišką pop muziką, ir Mantas tai daro taip kokybiškai, kad kaip muzikos prodiuseris, šiek tiek apie tai suprantantiems galiu pasakyti, kad dirbant prie Manto atliktų vokalo įrašų, niekada nenaudoju autotune – jokių vokalo korekcijų – tai žmogus, valdantis balsą tiek gyvose situacijose, tiek studijoje. Tuo aš labai džiaugiausi, nes su tokiais žmonėmis pakankamai retai tenka dirbti, todėl didžiulę pagarbą jaučiu Mantui kaip profesionaliam atlikėjui“, – tvirtino Giedrius.

M. Vygantas ir G. Balčiūnas / M. Vyganto asmeninio archyvo nuotr.

Atskirų pagyrų, pasak Giedriaus, verti prie dainos „Vasara“ sukūrimo prisidėję profesionalai: muzikos autorius Deividas Jocius, kuris, būdamas akordionistu, sukūrė dainos aranžuotę, profesionali atlikėja Vaiva Venslovienė, kuri šioje dainoje įrašė pritariančiųjų balsų partijas bei dainos teksto autorė Rūta Lukoševičiūtė – Daudienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių