Mirė dainininkas D. C. Daneshas: jautriu prisiminimu pasidalino D. Bunkus

  • Teksto dydis:

Mirė žymus škotų dainininkas, muzikantas ir aktorius Darius Campbellas Daneshas. Apie 41-erių vyro mirtį pranešė šeimos nariai, rugpjūčio 11 d. radę kūną jo bute Minesotos valstijoje.

Mirties priežastis kol kas nėra aiški. 

Užuojautą artimiesiems dėl D. C. Danesho mirties reiškė atlikėjo gerbėjai ir garsenybės. Vienas jų – Simonas Cowellas – pasidalinęs vaizdo įrašu, kuriame D. C. Daneshas linksmina jo ligotą mamą.

Užuojautą reiškė ir jautriais prisiminimais dalinosi ir verslininkas Danielius Bunkus.

„Ilsėkis ramybėje, mano drauge. Pasaulis prarado vieną talentingiausių operos dainininkų šioje planetoje – nuostabų žmogų, nuostabią asmenybę. Gerokai per anksti. Ta paskutinė daina, kurią mes kartu dainavome vidury nakties Monake... Ilsėkis ramybėje, broli“, – „Instagram“ dalinosi D. Bunkus.

D. C. Daneshas ir D. Bunkus / D. Bunkaus „Instagram“ nuotr.

D. C. Daneshas išgarsėjo 2002-aisiais pasirodęs britų talentų šou „Pop Idol“, kuriame užėmė trečią vietą. Vėliau jis įrašė du albumus „Dive In“ ir „Live Twice“, o jo debiutinis singlas „Colourblind“ pateko į Jungtinės Karalystės (JK) topą.

Škotas taip pat vaidino miuzikluose „Čikaga“ (angl. Chicago), „Vaikinai ir merginos“ (angl. Boys And Dolls) ir „Vėjo nublokšti“ (angl. Gone With The Wind).



NAUJAUSI KOMENTARAI

xcnb

xcnb portretas
Bunkus, kas jis toks ?

Asociacijų žaidimas

Asociacijų žaidimas portretas
Bjauri ir smirdinti - kas? Atsakymas - žydė. Idiotas ir negabus parazitas - kas? Atsakymas - žydas. Pedofijas kas? Atsakymas - žydas. Iškrypėlis kas? Atsakymas - žydas. Dideliu riebiu snukiu ir sutinka aptarnauti žydą, kas? Atsakymas - girta ukrainietė ar narkomanė Rusė. Idiotas išsigimęs negražus neperspektyvus vaikas - kas? Atsakymas - žydo vaikas. Bjauri ir apžėlusi, negali, bet veržiasi būti šokėja dainininke ar manekene kas? Atsakymas - išsigimusi dvokuanti į vyrą panaši žydo duktė ar mišrūnė, po žydo pabendravo su ukrainiete ar kokiu gyvūnu.

Spaliukas

Spaliukas portretas
Musu kartos daugiau linkusios prie buvusiu sovietiniu tarybiniu artistu Kas liecia kapitalistini pasauli tai 90 procentu zmonem tie uzsienieciai ira POXUI...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių