Naujoje C. Eastwoodo juostoje – šių dienų terorizmo pančiai

  • Teksto dydis:

Šią savaitę Holivudo veteranas Clintas Eastwoodas yra Paryžiuje ir čia filmuoja savo naują juostą „Traukinys į Paryžių“ („The 15:17 to Paris“).

Naujasis filmas paremtas tikra istorija – 2015 m. rugpjūčio 21 d. „Thalys“ traukinyje įvykusiu teroristiniu išpuoliu. Kaip praneša prancūzų internetinis portalas „LCI“, C. Eastwoodas jau pasirinko aktorių, kuris vaidins tuometinį (šiuo metu jau buvusį) Prancūzijos prezidentą François Hollande‘ą. Ir ši garbė tenka prancūzų aktoriui Patrickui Braoudé.

Tiesa, P. Braoudé nebus pirmas kartas, kai jis įkūnys F. Hollande‘ą – buvusį Prancūzijos prezidentą šis aktorius jau vaidino televizijos filme „Paskutinė kampanija“ (pranc. „La Dernière campagne“). Tai buvo išgalvota istorija, kurioje senstantis ir ligotas Jacques‘as Chiracas (akt. Bernard Le Coq) įsitraukia į prezidentinę rinkimų kampaniją tarp F. Hollande‘o ir Nicolas Sarcozy (akt. Thierry Frémont).

Baigęs filmavimą Paryžiuje, C. Eastwoodas su visa komanda rugsėjo 1 d. persikels į Araso traukinių stotį, kurioje užgrobtuoju „Thalys“ traukiniu važiavę keleiviai buvo evakuoti.

Teroristinis išpuolis įvyko traukinyje, vykusiame iš Amstrdamo, kelio atkarpoje tarp Briuselio ir Paryžiaus. Traukinyje iš tualeto kabinos išėjo ginkluotas Ayoub‘as El Khazzanis, kuris turėjo pakankamai šovinių nužudyti 500 žmonių. Jį nuginklavo trys amerikiečių turistai Anthony‘is Sadleris, Alekas Skarlatos ir Spenceris Stone‘as, išlikę šaltakraujiški ir tinkamai sureagavę į susidariusią situaciją. Jie patys ir pasirodys filme ir vaidins pačius save. Po šio įsimintino įvykio jų draugystė išliko nepakitusi – draugystė, kuri leido išgelbėti 500 keleivių gyvybes.

Būsimojo filmo premjeros data kol kas nežinoma.

www.buvaukine.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

zesta

zesta portretas
Butinai eisiu ziuret, kai tik bus galimybe. Nepakartojama proga isvysti ekrane tris didvyrius, vaidinacius pacius save, kurie uzkirto kelia gal keletos simtu nekaltu zmoniu iszudymui
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių