Neseniai ištekėjusi S. Burbaitė-Kolpertė: kai į jį žiūriu, suprantu, kaip man pasisekė

„Kai į jį žiūriu, suprantu, kaip man pasisekė ir kokia aš laiminga“, – sako 30-metė nuomonės formuotoja, tinklaraštininkė Simona Burbaitė-Kolpertė.

Su 33-ejų išrinktuoju, informacinių technologijų įmonės vadovu Matu Kolpertu Simona susituokė vasarai skaičiuojant paskutiniąsias kalendorines dienas rugpjūčio pabaigoje, bažnyčioje Palangoje. Stebint artimiausiems šeimos nariams ir draugams meilę vienas kitam pora prisiekė po beveik 13-os metų draugystės. „Man patinka, kad ji mane smarkiai pakeitė į gerą pusę“, – šį pirmadienio vakarą, 20 val., LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakos Matas Kolpertas.

Priešingai nei daugelio kitų garsių žmonių, apie Simonos ir Mato vestuves žinojo tik artimiausi šeimos nariai ir draugai. Apie tai nerašė spauda, o žurnalistai, kaip įprasta, nuo ankstaus ryto nesibūriavo prie bažnyčios laukdami jaunųjų. Šiandien Simona sako to siekusi sąmoningai.

Nuo S. ir M. Kolpertų vestuvių praėjo beveik du mėnesiai, tačiau žingsniuodami sostinės senamiesčiu pora nepaleidžia vienas kito rankos, o jų veiduose šviečia šypsena. „Drauge esame tiek daug metų, tačiau vis dar jaučiamės įsimylėję vienas kitą“, – teigs S. ir M. Kolpertai.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Inga

Inga portretas
Kai pragyvens 30 metų - tada galės pasakyti, kad pasisekė:)

nu,nu,

nu,nu, portretas
Per anksti dziaugiesi,tokiais dalykais niekas neviesina protingi zmones,tyliai dziauges,

Anonimas

Anonimas portretas
idomu kaip ilgai tas tesis
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių